Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

www.stridavka.cz

8. 8. 2012 23:06
Na vysvětlenou

Pro ty, kdo si myslí, že propagujeme střídavku proti úplné rodině. V žádném případě! Úplná rodina je obecně nejlepší varianta. Střídavku stavíme jako alternativu proti nejhorší variantě - jednorodičovství. Stejně jako nikdo nezpochybňuje potřebu prevence tím, že pro už nemocné nabízí lék, stejně nikdo nezpochybňuje úplnou rodinu tím, že v těch už rozpadlých chce zachovat aspoň péči obou rodičů.

1 0
možnosti

Lexamila Prozacová

8. 8. 2012 23:50
Re: Na vysvětlenou

Nic nevysvetluj, stridavko. Vy stavite stridavou peci jako neco uzasneho a dobreho po rozvodu, jako by to, ze dite zustane bydlet v jednom domove u jednoho rodice muselo znamenat, ze ten druhy rodic je zbaven vseho. Stridavou peci bych neprala ani memu nejvetsimu nepriteli, natoz malemu diteti. Pece obou rodicu je vzdy jina, nikdo nepopira, ze dite potrebuje oba rodice. Jen je jaksi potrebuje jinak a zalezi na veku.

7 0
možnosti

Lexamila Prozacová

7. 8. 2012 21:49
Barevne sklo ci patchwork je mozna pro nekoho na prvni

pohled hezke, ale je to slozita skladacka, da spoustu prace a vysledek je vetsinou hnusny. V jednoduchosti je krasa a to plati i u rodiny. Cim vic moje deti tvoje deti nase deti, na tyden ne, na tyden ano, tim vetsi problemy deti maji v dospelosti a vyrustaji s tim, ze je to v poradku roztrhat rodinu a jit dal, tak jako dite nasilnika ma posunute hranice, zda se mu normalni to, co u jineho, ktery vyrustal v milujici rodine, je povazovano za nepripustne.

5 0
možnosti

macecha_marie

7. 8. 2012 22:18
Re: Barevne sklo ci patchwork je mozna pro nekoho na prvni

Rozhodně Vám dávám za pravdu. Úplná rodina je to nejčistší a nejhezčí řešení pro všechny. Ještě, kdyby tak současná společnost tyhle základní hodnoty brala vážně, to by bylo o celou řadu starostí méně.

0 0
možnosti