Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

25. 7. 2012 13:50
A Cihlář má tzv. kroupovskou diskusi

To je řízená diskuse, kterou spravuje autor a povoluje jen ty komentáře, které schválí8-o

tedy jen ty souhlasné nebo ty od spřízněných duší...;-D

Konečně se mu pod blogy rozproudí ta správná, přitakávající diskuse + možná se tam objeví pár informací o tom, jak ho paní XY (foto) nepustila do azylového domu, i když má na to přece právo, vždyť tam jsou jeho děti:-/; jak toho či onoho žena fyzicky napadala, ba doslova týrala;-D; jak v Brně špatně pracují: XY, YZ, ZA (včetně jejich fotografií, adres a telefonu).

4 1
možnosti
R

rustica

25. 7. 2012 22:15
Re: A Cihlář má tzv. kroupovskou diskusi

škoda, že už tu nechodí čarovná rybí kostička, ta by se zasmála, asi už ji nebaví číst ty střídavkářské nesmysly;-D

1 1
možnosti
LC

JackBrno

25. 7. 2012 10:25
Paní Vavrušová = CIhlář číslo 2 :)

Chrlí nové a nové články a pro jistotu už bez diskuzí ;)

6 1
možnosti
AJ

astrudina

25. 7. 2012 11:19
Re: Paní Vavrušová = CIhlář číslo 2 :)

Řekla bych, že přestřelka se střídavkou ji znejistila a tak, pro jistotu, publikuje pár ukázkových příběhů o zlé Mamince a hodném Tátovi. Tím se vše urovná...;-)

4 1
možnosti
AJ

astrudina

25. 7. 2012 10:05
CHudák pan H., na nic jiného se nezmůže,

tak alespoň vytváří falešné adresy organizací na webu...

Začalo to s Jedním domovem, kde jeho falešné stránky jsou ..opravdu leda na to, aby se člověku udělalo špatně - vystavuje fotky svého dítěte, denunciuje soudkyně (také s fotkou), to je guláš podlosti a ubohosti okořeněný nenávistí.

Teď zase to samé udělal s webovou adresou Profem - ani to nebudu otevírat..8-o

Kdybyste ten čas, který takovým věcem věnujete, raději dal na vybudování nového osobního života, kdybyste si namísto  těchto dětinských špinavostí radějí našel nějakou ženskou a žil zase normální život, tak byste se (možná) ještě dokázal vrátit k normálu, ale takto?Rv

6 1
možnosti
J

jedendomov.eu

25. 7. 2012 1:41
www.profem.eu

Jak nezralé matky vytěsňují otce ze života dětí...

0 0
možnosti
LC

JackBrno

25. 7. 2012 10:22
www.profem.eu - podvodný web

a dalších takových podvodných webů má pan Hodina celou sbírku. Nechce se mu asi všechno svinstvo prát na střídavce, protože to by každý normální návštěvník, který omylem na ni zavítá, zhnusen odešel, tak to rozesívá po internetu a ještě je tak hloupý, že se snaží kopírovat adresy. Ale ty jeho mikroweby jsou zcela bezúčelné, nemají žádný obsah ani hodnotu.

6 1
možnosti
AJ

astrudina

24. 7. 2012 23:46
No, v ringu jste byla vy, Marie, s Hodinou, ne?

My jsme to jen, s dovolením, glosovali...;-D

Takže to chápu tak, že jste si sundala rukavice a vyklízíte ring, fajn!

Teď ještě aby z ringu odešel pan Hodina a před spaním si přečetl něco o feminismu, třebas na wiki - uvidí, že si pro střídavku vybírají jen to, co se jim hodí k prohloubení nenávisti k ženám, bohužel.

Jinak, to, že se žena osvobodí od tyrana, není feminismus, to jen žena používá zdravý rozum....;-)

5 1
možnosti
MV

macecha_marie

24. 7. 2012 20:47
No...

...a já Vás všechny s dovolením v tomto pomyslném ringu nechám. Každý konflikt časem unaví, tak zas někdy na čtenou na jiné stránce.

2 1
možnosti
W

www.stridavka.cz

24. 7. 2012 20:11
Další feministický blog?

Bylo by zajímavé zjistit, co stojí za názorovým kotrmelcem autorky. Na jedné straně se sice zastává toho, aby její manžel mohl vychovávat své děti, na druhé straně propaguje feministické organizace, které pod heslem "osvobození žen" aktivně podporují rozklad rodin a odtržení dětí od otců. Nechce se věřit, že by jen hloupě naletěla.

7 1
možnosti
MV

macecha_marie

24. 7. 2012 20:19
Re: Další feministický blog?

výborně...jedna emočně vypjatá skupina dští oheň a síru na druhou emočně vypjatou skupinu a naopak. A víte (obě emočně vypjaté skupiny) že je mi to jedno a že budu stejně dál používat svoji hlavu, své názory a své důvody? Od začátku tvrdím, že to tak je. No tak to tady holt máte :-).

0 0
možnosti
MV

macecha_marie

24. 7. 2012 19:00
proFem o.p.s., konzultační středisko pro ženské projekty

děkuji za upozornění na tuto neziskovku - po nahlédnutí na její web bych neváhala zajít pro rady právě tam. Organizace působí transparentně, na webu najdete vše potřebné - velmi solidně vysvětlená činnost organizace (kdo chce, může se prokousat i výročními zprávami),plné kontakty (a dámy mají i tváře).Najdete popisy projektů,chvályhodná se mi zdá právní podpora(té je bezplatné jako šafránu a často by moc pomohla),e-mailové rady jsou noblesně formulované a tak bych se nebála zajít i na osobní radu.Služba odborného sociálně právního poradenství je registrovaná,ač s tím asi dámy z PROFEM měly starosti(a je dobře,že vydržely).Splňuje tedy potřebné podmínky,což lze vnímat jako "dveře,které stojí za to otevřít".

Pokud se právě vás týká problematika, kterou se proFem zabývá a máte ji v dosahu, nebála bych se zeptat a objednat ke konzultaci. A týmu proFem-u přeji hodně energie a příběhů s dobrým koncem.

odkaz na web proFem o. p. s. : http://www.profem.cz

2 1
možnosti
W

www.stridavka.cz

24. 7. 2012 19:41
Re: proFem - nejhorší feministická organizace

Proboha! Profem je jednou z nejhorších ultrafeministických organizací. Mimo jiné velmi brojila proti přijetí novely zákona o rodině, která měla pomoci dětem zachovat výchovu obou rodičů. Výsledkem "bezplatného poradenství" jsou pak rozbité rodiny, kde místo řešení problémů padají obvinění z domácího násilí. Raději na sto honů od nich dál...

0 0
možnosti
K

koordona

24. 7. 2012 12:27
www.profem.cz

proFem o.p.s. se již od roku 1993 zaměřuje na poskytování poradenských služeb a konzultací ženským projektům a organizacím. V oblasti ženských lidských práv a násilí na ženách se věnuje politickému lobbyingu, vydávání publikací a bezplatnému právnímu poradenství obětem domácího násilí.

5 1
možnosti
MV

macecha_marie

24. 7. 2012 14:39
Re: www.profem.cz

Dobrý den, můj blog sice není nijak čtený, ale možná by bylo lepší napsat o Profemu přímo příspěvek, než jen odkázat tady v diskusi. Kdyby se Vám to zdálo jako dobrý nápad a nechyběla chuť a čas, ozvěte se mi prosím "okýnkem" ze stránky mého blogu.

1 1
možnosti
W

www.stridavka.cz

24. 7. 2012 11:07
www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

Právní poradny Střídavky: http://www.stridavka.cz/pravni-poradny-stridavky.html

Síť dobrovolných poradců: http://www.stridavka.cz/sit-dobrovolnych-poradcu.html

3 1
možnosti
LC

JackBrno

24. 7. 2012 13:04
www.stridavka.cz - jak sebrat matce dítě a dítěti domov

Poradí vám zdarma náš právník...

4 1
možnosti