Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P32a82v30e20l 28P42e45š14a17n

12. 11. 2012 0:20

Pod ořechem: Už radši neotevíráte diskuse, jako Hodina, Cihlář a spol. Bojíte se reakcí na ty svoje manipulace? Ta věta jak Evča nechce volat mámě vypovídá o Vámi vytvářené atmosféře vůči mamince dětí. Vůbec se vlastně nedivím, že diskusi jste tam neotevřela.... Rv

8 5
možnosti
LH

Dobrý den Marie, poznaly jsme se na webu střídavky, vzpomínáte? Šťastné poznání to moc nebylo, protože na střídavce nikdy nikdo neví, zda je Marie skutečně Marie a nikoliv Franta. Než jsem se stačila nějak orientovat, tak mi pan Hodina zabanoval přístup IP adresy, tak jak to má běžně ve zvyku. Nejsem sama, byla jsem na to upozorněna  od několika diskutujích, neboť jsem hned v začátku na sebe v diskuzích nechala tel. kontakt. Nakonec, pan Hodina si mojí osobu opravdu na netu našel a zjistil, že jsem skutečně babička a nikoliv nějaká skupina. Ale to už je celkem jedno. Vytvořila jsem takový jednoduchý web, kde tedy budeme  diskutovat a nikdo nebude zabanován a ani nebudou příspěvky mazány. Máte o náš web zájem? Můžeme pokračovat v započaté diskuzi s holmn, Luckou, bárou i Maruškou a určitě se přidají další.

Zdravím,holmn

3 5
možnosti
MV

Dejte vědět kde a uvidíme.

0 6
možnosti
Foto

Pokud chcete zachovat dětem oba rodiče, obraťte se o pomoc na právní poradny Střídavky, případně na dobrovolné poradce Střídavky.

3 10
možnosti
MV

Opakuji a budu pořád - pokud kdokoliv ve sporu o děti potřebuje právní či jinou oporu, je třeba se V PRVÉ řadě obrátit na organizaci, která dokáže pomoci profesionálně a má na to kvalifikované odborníky a umí s lidmi správně pracovat. K tomu jsou povolány akreditované organizace, doporučuji poradenské neziskovky. "Sousedskou" dobrovolnou debatu nelze brát jako nic jiného, než prostý pokec.

Pánové (z obou "kolbišť" - tedy Pešane i Hodino, vřele doporučuji, abyste tyhle exhibice vyráběli v jiných diskusích, tady je budu vždycky komentovat tímto způsobem. Billboardy si holt budete muset věšet jinde.

0 7
možnosti
Foto

P89a13v52e31l 55P45e35š18a23n

4. 11. 2012 19:12

OS Jeden domov vám pomůže. Spoustu užitečných informací jak a proč zabránit soudně nařízené střídavé výchově bez dohody rodičů najdete na http://www.jedendomov.cz V[>-]

8 5
možnosti
Foto

P73a56v23e42l 81P64e18š90a37n

4. 11. 2012 21:58

Macecho Marie, všimla jste si když diskutujete na tom DN serveru http://www.stridavka.cz/diskuse.html jak ten váš kamarád Hodina vymazává příspěvky a blokuje IP adresy diskutujících a to i na chatu? Co na to říkáte? A vůbec co říkáte na ty jejich rady na facelifting matek, jak tam uvádějí?

8 5
možnosti