Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

23. 7. 2012 15:13
V diskusi pod minulým článkem autorky jsem napsala

jen část pravdy.

Pravý důvod všeho je podle mne tento: pan H. a C. potřebují pro střídavku získávat klienty, proto inzerují poradny, proto se pan C. angažuje v cizích kauzách atd. Svými blogy a články získávají jistou menšinu otců. Proto se rozhádali s panem Fialou, oba týmy si přetahují zákazníky.

Brojí proti panu Pešanovi, je konkurence, odvádí jim potenciální klienty.

A paní Vavrušová získává klienty pro střídavku touto cestou, macechy jsou často rivalkami bývalých manželek, žárlí na ně a mohou podněcovat Táty k akcím, do kterých by se jinak nepouštěli. Střídavka se ráda ujme jejich problému, začne za ně psát stížnosti, dusit Maminku, radí jim, co natáčet, co fotit, jak jednat s OSPOD atd.

Proto se paní Marie staví vysloveně nepřátelsky k http://www.jedendomov.cz, nechápala jsem proč, vždyť tam také chtějí pomoci ženám a hlavně dětem v nouzi. Přečtete si minulou diskusi s Bílou paní zde: http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A120719_280168_blogidnes - pochopíte vše. Zde se odkryla.

9 1
možnosti
M

magnollia

23. 7. 2012 11:33
má sestra je přesně taková macecha, jakou popisujete

děti manžela má citově v jedné hromadě s neteřemi a synovci, jen je lépe zabezpečuje po materiální stránce a do výchovy se neplete. Oni ale mají výhodu, že matka je ráda, že otec pravidelně platí, děti si často bere a stará se o ně. V sobotu brala ségra všechny děti na chatu a nebyl to žádný problém, děcka naběhly s batohama a bylo.

1 1
možnosti
MV

macecha_marie

23. 7. 2012 23:15
Re: má sestra je přesně taková macecha, jakou popisujete

Je příjemné si přečíst, že někde to funguje. Věřím, že dokonce většinou :-). Děkuji.

1 1
možnosti
LC

JackBrno

23. 7. 2012 9:37
Nový článek a zase jakoby se nic nestalo...

Manipulace a vytváření vlastního obrazu nestranné slušňačky pokračuje, přitom z každého slova přímo čiší, že máte obrovský problém s vlastním případem, kdy zřejmě nedokážete ovládat žárlivost na pravou maminku dítěte, které shodou špatných okolností máte možnost vychovávat (rozumějte manipulovat). Tady Vám na to ale nikdo neskočíRv

8 1
možnosti
AJ

astrudina

23. 7. 2012 10:12
Re: Nový článek a zase jakoby se nic nestalo...

svůj (stejný) názor jsem vyjádřila u minulého článku...

A pokud Hodina a spol. radí Tátovi, tak Maminku upřímně lituji, to bude ještě běh na dlouhou trať,  s Macechou za zády...Rv

5 1
možnosti
LH

Lady Humussprey

22. 7. 2012 23:07
To je normální a příroda si nedá poručit

Byla jsem též pomatená z hormonů, že jsem si umanula na muže, který měl z prvního manželství dítě. Po pravdě, byla to holka a strašný zmetek. Dnes už ji ani neodpovím na pozdrav, jenže tenkrát, pod tíhou společnosti, jsem nemohla dělat rozdíly mezi ní a mými kluky. Nejsem pokrytec a tak vám to řeknu na rovinu. Houpat na kolenou vlastní dítě, nebo jen takhle přivlastněné, to se vůbec pocitově nedá srovnat. Krev není voda, jak se říká.

2 1
možnosti
JM

free hummingbird

23. 7. 2012 0:39
Re: To je normální a příroda si nedá poručit

Ono záleží na obou zúčastněných. Dát lásku cizím dětem je krásný pocit, který by se vám i jednou hezky vrátil, ale na to musí mít člověk otevřenou hlavu i srdce, což se ne každému podaří. Já jsem měl nevlastního syna rád stejně jako ty vlastní, ty řeči o krvi a vodě jsou směšné, každý dostane zpět, co sám do vztahu s dítětem dá. Mně ten můj "cizí syn" například po letech zachránil život.

4 1
možnosti