Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane doktore, Vaše nedávná spolupráce s paní Šichtařovou na Vás zanechala neblahé stopy.

Tím, že vybudujeme prosperující stát, zastavíme šíleného Putina?

Ono to vypadá, že jste před 10 roky, kdy už se tu rýsovala Putinova chuť na zábor části Ukrajiny, ještě v mateřské školce stavěl bábovičky.

Pseudohumanisté Vašeho "kalibru" napáchali na světě možná mnohem víc škody, než "váleční štváči", viz rok 1938. Rv

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JL

Tak nevím nevím, zda problém Čechů není v tom, že jsou tak originální. Například jsem někde četl, že se nám podařilo během jakési pseudo-pandémie klesnout ekonomicky snad nejvíc z Evropy! Hezky!!!!!! Dále jsem slyšel jakéhosi odborníka na energetiku, že premiér sice vykládá, že máme plynu na měsíc, ale prý je ten plyn soukromých majitelů (což už nikdo neřekne) a dále zatímco některé státy platí pár korun za kubík plynu, my ho kupujeme někde za 90 Kč? To mi připomíná dobu, jak čeští plzeňští právníci prohrávali jednu arbitráž za druhou a stát na to nic....Všiml jsem si jedné věci, když mi nejde jednoduše otevřít nějaký obal s potravinou, je to český výrobek....Češi jsou prostě takoví vždycky trošku opoždění ve vývoji. Viz sociální bydlení nebo exekuce.

2 0
možnosti
JF

Vytrženo z kontextu: " ... Porazme Rusa ne střílením do jeho žen a dětí, ..." To snad někdy akutně - tedy kromě LavroPutinovských lží - hrozilo? Parafrázuji pana Bartošku ze spotu k KV festivalovému dění "To si snad děláte prd**?! Pane doktore, zatím jste vždy u mně měl plus, ale tejkon nevímnevím ...

1 1
možnosti
Foto

Máte to hezky vymyšlené. Chce to jen maličkost, přesvědčit chorého Putina, aby odtáhl.

Nezapomínejme, že Ukrajina je také prolezlá ruskými mafiány a ruskou pátou kolonou. Ono u nás to je jen o trochu lepší.

Zlobíte se kvůli jakési cenzuře. Ovšem za současného stavu, kdy i nám hrozí nebezpečí, to žel, jinak nejde.

5 0
možnosti
Foto

Ekonomika Ukrajiny je makroekonomicky stabilizovaná a od roku 2016 ukrajinský HDP rostl o 2 – 3,3 % ročně. V roce 2020 negativně zasáhla ukrajinskou ekonomiku pandemie koronavirusu s tím, že HDP se snížil o 3,9 %,. Od roku 2017 je v platnosti Asociační dohoda EU – Ukrajina a postupně probíhá propojování ukrajinského trhu s vnitřním trhem EU. EU je též nejvýznamnějším obchodním partnerem Ukrajiny. Mezi rostoucí a perspektivní sektory ekonomiky patří zemědělství, IT (včetně digitalizace), energetika, zdravotnictví, dopravní průmysl. Ukrajina je významným obchodním partnerem ČR, tj. již několik let patří mezi 20 nejvýznamnějších obchodních partnerů ČR. V období 2016 – 2019 se obchodní obrat ČR a Ukrajiny průběžně zvyšoval, v roce 2019 dosáhl 63 mld.

4 0
možnosti
Foto

Do NATO? Male staty nachazejici se mezi mocnostmi,ktere je tahaji jedna na vychod a druha na zapad by mely zustat neutralni. O NATO se mohou bavit,at se Rusko rozpadne, nebo nebude znamenat nebezpeci.. Kdyby byly v NATO,mame tu svetovou valku a odnesla by to predevsim Ukrajina jeste vic. Svet se rozdeluje cervenymi liniemi, pravdepodobne bude cim dal mocnejsi i Cina...

1 4
možnosti
Foto

Rusko vždy představovalo a představuje nebezpečí pro okolní země a proto je tu NATO. Kdyby byla Ukrajina v NATO, tak ji Rusko nenapadne. Rusko už žádná miocnost není. Je to země, která postupně umírá.

7 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,44
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik