Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J89i63r58i 38T94i34c40h54y

7. 2. 2022 18:47

Luzice, Budisin, Zhorelec.

0 0
možnosti
Foto

Stát? A není to spíš úprk před paní Šichtařovou? ;-DR^

0 1
možnosti
VV

K tem cislum se vyjadrovat nemohu.

Ale protoze uz taky nejsem mladik, tak pro mne nemocnice nejsou zemi neznamou.

Pokazde kdyz se tam octnu objevi se nekdo s papiry a podle jmena usoudi: Vy jiste rozumite cesky.

Naposledy jsem si hezky cesky popovidal s doktorem z Beloruska, ktery vystudoval v Praze.

Samozrejme prijde rec na to proc jsou prave v Bavorsku. A vzdy je to odpoved: Ne nejsou to jen penize, ale hlavne jednani a osobni pristup. Nikdo vas nepodezriva ze chcete nekoho podvest, neco ukrast nebo zatajit.

1 0
možnosti
JF

R^ ... ale jestli ono to vše nebude mít právě i dost společného s tím způsobem humoru ...

0 0
možnosti
ND

A kolik jich je v Anglii...

1 0
možnosti

Nejde jen o zdravotnický personál. V německém a rakouském příhraničí existuje spousta pendlerů, kteří taktéž vydělávají eura a utrácejí je v Česku. Jenomže kdyby to udělal každý, můžeme republiku zamknout, vypadnout odtud a poslední zhasne.:-)

1 0
možnosti
JD

J56a55n 33D51ě42d

7. 2. 2022 9:58

Tesař levičakům majzlíkem do čela.

0 0
možnosti
FH

A kdyby jen lékaře. Stát vyhání v podstatě všechny, co něco umí. Kameníky, zámečníky, ajťáky. A nejde jen o výrazně vyšší výdělky. Dělat v CR na živnost je ruská ruleta, neustále člověk za něco platí a stále očekává pokutu. Nekonečně mnoho povinností, nejasná pravidla, které si každý úředníček vykládá po svém.

9 0
možnosti
PK

Velmi zajímavý čtení z prostředí mně neznámého. R^R^R^

Z vlastní zkušenosti potvrzuji dobré přijetí a po letech trochu stesk po domově, v mém případě to bylo v oblasti energetiky. Jinak jsem byl velmi spokojen jak v profi sféře, tak v privátních vztazích.

0 0
možnosti
Foto

Vážně je v Německu daňově přívětivější prostředí? Protože co jsem narychlo dohledal, v roce 2018 to bylo v Německu horší a to Babiš před časem, ve snaze zachránit se, ještě některé zatížení snížil.

Nic pravicového na vašem článku nevidím, pokud jde o světonázor. Chytře prostě využíváte svých profesních možností.

Jediné správné řešení je nejen upravit směrem dolů daňové zatížení, ale hlavně nechat studium vysokých škol plně, zcela, 100% na studentech. Stát by neměl do vysokého školství dávat skoro nic, každá škola musí mít takové školné, které studenti zaplatí a v něm bude vše, od amortizace budov, přes auta rektora po poslední uklízečku a její mycí prostředky.

Stát může zajistit půjčky nebo 100% stipendium, kterým si studenta zaváže. Každého věc, pro jakou formu studia se rozhodne.

4 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik