Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma a respekt, nečekal bych, že se takový kulervoucí článek zde objeví.

2 0
možnosti
Foto

Ten Váš "zpěvák" z perexu v letech 2006 až 2012 vystudoval právo na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze (získal titul Mgr.). Na stejné univerzitě absolvoval i mediální studia na Fakultě sociálních věd (v letech 2006 až 2009 bakalářský stupeň a následně v letech 2011 až 2013 navazující magisterský stupeň, získal druhý titul Mgr.). V roce 2018 získal titul MHA – Master of Healthcare Administration na pražském Advance Healthcare Management Institute s.r.o.

Nemá nic s polečného s Penamen, od ukončení univerzitního studia působil v letech 2013 až 2014 jako právník společnosti MAFRA. V červnu 2014 se stal tajemníkem na Ministerstvu financí ČR. V témže roce se stal členem představenstva akciové společnosti THERMAL-F, která provozuje Hotel Thermal v Karlových Varech. Od roku 2015 je předsedou dozorčí rady státního podniku Státní tiskárna cenin, členem dozorčí rady České průmyslové zdravotní pojišťovny a místopředsedou představenstva akciové společnosti PRISKO.......

Jak chcete vzbuzovat důvěru, když takhle povrchně lžete už v úvodu svého článku???

3 0
možnosti
Foto

A na skutecnosti, ze prokazatelne lhal, to meni co? A nebylo to jen jednou. Kdyz mi nekdo lze, muze mit klidne Harvard, ale pro mne skoncil. Lharu prisatych na erarni funkce je plnej svet. Ta trapna loutka je jen dalsi z rady nepratel, oddan sluzbam stavajiciho covidfasismu.

4 0
možnosti

Český Pepa se samodomo rouškou je idiot, protože žádná velká studie neukázala efektivitu roušek, ale německý profesor je frajer právě proto, že si žádnou velkou studií nepořídil. To je docela mentálně pružná linie.

MMCH s veselymi barevnými rouskami země dala první vlnu bez větších problémů(lidi se bali, tak drželi opatření) ne jak bloger pise cosi o zahlceni jipek to byla až ta druhá.

3 0
možnosti
PK

Snad mě jen zaujala pasáž o tom, jak malý Český hlupáček šil roušky. Jak se snažil pomoci na základě informací, které mu kdosi z vlády a lékařů poskytl. V době, kdy nikdo pořádně nevěděl, co to Covid je.

Dnes je tomu více než dva roky, co se tenhle hnus objevil. Malý Český prosťáček už nešije roušky a některý se, světe div se, i bouří. Ale jedna věc je na tom daleko veselejší. A to je to, že ani renomovaní, slovutní, inteligentní páni lékaři, hlavy pomazané, nejsou do dnešního dne schopni, si utvořit jednotný názor. A tací pak se budou posmívat malému, Českému človíčkovi, který se snažil v rámci možností, pomoci si sám.

4 0
možnosti
EN

"Nur Vater Staat daft sie schützen, ohne an das Haustür zu klingeln"

--------------------------------------------------------------------------------

Asi má být "darf" místo "daft".

"Haustür" je ženského rodu, takže "an die Haustür". O rodu složeného slova rozhoduje to poslední slovo, rod toho "Haus" tady nehraje žádnou roli.

1 0
možnosti
PN

Dobry den. Karma samozrejne. Jsem zvedav, jak dlouho tady vydrzite, muj blog o vakcina vyhodili asi po 5 hodinach, ze jsem pry necitoval zdroje. Jako by to nekdo delal. Hezky den.

1 0
možnosti
KT

Njespíš dlouho, protože se objevil i v tipech.

Asi pan doktor citoval zdroje...

Na rozdíl od Vás!

1 0
možnosti
LM

R^! A pro ty, kterým ještě zůstaly nějaké iluze o tom, jak se dělá určitá věda, si dovolím vložit odkaz na blog pana Mrcasíka - Wuhan a COVID: zkorumpovaní akademici umlčují vědce pro stomilionové granty – Mrcasíkovo preview (wordpress.com) . Je to blog z července, ale dostal jsem se k němu až nyní. Je to poměrně dlouhé, ale stojí za to si to přečíst celé.

1 0
možnosti

J53a42n 82Š93e63s46t94á27k

29. 12. 2021 10:21

Stran zdejší diskuse o rouškách či respirátorech. Je fakt, že jejich účinnost nebyla dosud vědecky vyčíslena, ovšem máme tady cca dva miliony dospělých neočkovaných, kteří o covid ani nezavadili, a co když je to významně právě díky respirátorům?;-D

1 0
možnosti

J57a90n 89Š83e66s21t94á38k

29. 12. 2021 10:14

Jen bych rád věděl, jestli tohle know how ještě nebylo v majetku, který od pana profesora koupila ona firma za 1,2 miliardy éček či kolik. Nebo aspoň část, a že se tak ta firma toho sama nechopila.

0 0
možnosti
JF

Aber mein lieber Herr Arzt, ordnung muss sein, nicht wahr?! ;-)

2 0
možnosti

J27a60n 29Š42e44s32t14á51k

29. 12. 2021 10:16

Že by tam fakt říkali Milý pane lékaři?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,44
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik