Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proto už mnoho let nepracuji v nemocnici na interně. Tam to pravidelně byly páteční večery a noci,kdy přijela rodina na víkend a začala se o staroušky “starat”.

0 0
možnosti
Foto

Mohu přidat podobnou absurditu z oblasti předškolního vzdělávání. Současná matka přivede na svět jedno dítě a za tři roky se narodí druhé. A ona to první strčí do školky, protože má přeci "nárok"... a to tříleté tam brečí, stýská se mu po matce, ví, že matka je doma. Jen s jedním dítkem. To druhé už se "vesele" socializuje v kolektivu. Ty doby, kdy býval podmínkou získání místa ve školce zaměstnanecký poměr matky, jsou už fuč. Dnes si matky takto odlehčují. A ty samé děti si pak odlehčí zas s nimi, jestli tedy ještě za 50-60 let bude fungovat stejný typ civilizace. :-)

9 1
možnosti

Sama píšete předškolní vzdělávání. Nevidím jediný důvod, proč by na něj neměly mít nárok děti matek, které mají další mimino doma. A neviděly to ani soudy, které rozhodly, že podmínka zaměstnání matky na umístění dítěte v mateřské škole je diskriminační.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto přesné vylíčení situace . Setkávám se s tím zcela běžně. Má to

i značku z dispečinku - NZC (náhlé zhoršení celkového stavu).

3 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,44
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik