Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a13n 43R61á55ž

12. 6. 2023 15:11

Hodně slov a hodně blábolu v nich.

Že systém financování našeho zdravotnictví a jeho organizační struktura je sebedestruktivní musí vidět každý, kdo vnímá realitu. Lze to ovšem napsat jednodušeji a srozumitelněji.

2 0
možnosti
Foto

"Není náhodou, že se tento český velikán a myslitel halil do barev oranžových komoušů.

Zdroj: https://vavrusa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=802834";

Pro mne je mnohem odpornější, když někdo, kdokoliv, odsuzuje skupinu lidí na základě jejich rasy, náboženství nebo politického přesvědčení. Něco podobného dělali právě bolševici nebo náckové.

6 0
možnosti
JH

J30a54n 27H29u26r85k25a

11. 6. 2023 23:38

psal jste statečně ale nevěřím....že situace není ještě mnohem horší než jste dokázal popsat a věřte že mám důvěrné zkušenosti ať již jako vyšetřovatel občan kamarád občanstva Bí(ý)lého Pláště...

0 0
možnosti
Foto

J50a53n 44Š29i78k

11. 6. 2023 21:33

V něčem souhlasím a v něčem ne. V každém případě si myslím, že naše zdravotnictví je nastaveno velkoryse a ano, naše společnost to tak většinově chce. Problém je, že na všechno, co požaduje, naše společnost nemá. Klidně ať nemocnice, resp. zdravotnická zařízení měly zisky, ale ty by měly mít za povinnost investovat je zpět do zdravotnictví. Problém je, že z Vás je cítit, že chcete jít kamsi dál, ale česká nemocnice nemůže být banka, která se rozhodne, že svoje peníze dá třeba do energetiky a bude na tom dál vydělávat. Smiřte se s tím, že tady systém, který chcete nikdy nebude, většinově to tak naše společnost nechce, ani mladí ani staří. Hezký den

0 0
možnosti
JV

Pan Nabob by měl změnit domicil nejen daňový.....

1 0
možnosti
JS

Změňte daňový domicil. Až najdete nějaký, co se bude alespoň vzdáleně přibližovat k principu win-win, dejte vědět. Přeji upřímně hodně štěstí.

1 0
možnosti
JD

J91a92n 71D12o53u61š87e71k

11. 6. 2023 20:06

Styl článku mi připomněl Huntera "Patche" Adamse. JÁ JSEM DOKTOR, KDO JE VÍC?

2 2
možnosti
OD

Tak jako na konci psa je ocas, tak na konci Markéty je její "doktorand".

Já mu děkuji, velmi dobře popsal, jak to vypadá, když se našinec pustí do veřejné služby. To, co popsal, nemá nic společného s tím, jak funguje systém, ale má vše společné s tím, jak funguje Česko.

V jeho Steuervaterlandu platí ti, kdo vydělají méně, než je spodní hranice příjmu na soukromé pojištění, velmi podobné pojištění a funguje to tam ze zažité zkušenosti celkem dobře.

Pan doktor vám ovšem nenabízí svět, ve kterém vás ošetří jako tlusťocha v Bavoráku, on jen nahlas nenávidí svět, který mu neumožnil na vás vydělat, ztloustnout, koupit si Bavoráka, mít milenku a chovat se jako vexlák.

Weiter, weiter ins verderben,

wir mussen luegen, bis wir sterben...

3 3
možnosti
JK

Další kňučení nad tím, kolik dnes všechno stojí, a aby to nebylo úplně blbý, tak vytáhnem nějakou kravinu od Ratha, kterému dnes už nikdo nevěří ani kdyby řekl, že teď je měsíc červen, se sebedůvěrou vpravdě lékařskou podle té kraviny rozdělíme obyvatelstvo na "indoktrinované" a "neindoktrinované", slavně nad tou blbostí zvítězíme a už můžeme začít podrobně vysvětlovat, že zaměstnanci dostávají mzdu a stát vybírá daně.

3 5
možnosti