Diskuse

Češi, bulíte

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P79e42t87r 88H15á98j57e71k

7. 9. 2022 9:03

Díky za perfektní shrnutí. Až zas budou lidi něco "zachraňovat za každou cenu", tak jim to dám přečíst - přestože se obávám, že jim to stejně zase nedojde.

0 0
možnosti
Foto

S covidem máte hlubokou pravdu. Z hlediska státu se musí každý život přepočítávat na peníze, protože jinak kvůli záchraně jednoho zničíte deset jiných životů.

1 0
možnosti

Pan doktor opět nezklamal.Svoje přebujelé ego snad ještě povýšil.Dnes už je z něj nejen lékař,ekonom,ekolog,ekonom,lesní hospodář atd,ale i vizionář.Znalec lidských duší i pocitů lidí,které nikdy neviděl a nikdy neuvidí.Škoda jen,že nepracuje pro náš společný stát.S jeho předvídavostí a znalostí snad všech oborů lidské činnosti by snadno pozvedl úroveň našeho HDP i prestiž země.Nemuseli bychom se potácet od jedné špatné vlády ke druhé.S jeho vizionářskými schopnostmi jsme mohli být bez starostí.Škoda.

1 3
možnosti
KK

Malinko bych připomněl, že na spirálu inflace bylo zaděláno díky ČNB už před lety spekulací na pokles koruny a vyrobením dvou bilionů virtuálních peněz z ranní rosy v rámci (jak se nakonec ukázalo, velmi úspěšného) "boje s deflací" (neb inflace je dobrá). Covid a kejkle kolem něj jen pomohl zvednout stavidla

2 0
možnosti

On ten krok nebyl úplně pitomý, leč sázel všechno na jednu dost fantaskní věc - růst bude pokračovat furt pryč až za oběžnou dráhu Pluta. ;-D. No úplně to nevyšlo, takhle to naposledy vypadalo začátkem devadesatek

0 0
možnosti
TV

Dalo by se částečně souhlasit s obsahem, nikoliv však s formou.

3 0
možnosti
ŠČ

Něco tak arogantního a nabubřelého jsem už dlouho nečetla. Upřímnou soustrast rodině a všem, kteří jsou nuceni se s vámi denně potkávat.

5 1
možnosti
MB

Věcná. Je to TEN zeměplošský Smrť ;)

Jinak souhlas. Za aktuální situaci můžeme být vděční dílem kovidismu a dílem ekologistickému alarmismu. Bohužel, ani problematika ekologie, ani kovidu, nebyly uchopeny racionálně.

4 0
možnosti
KK

a dílem (poměrně podstatným) tzv. "kvantitativnímu rozvolňování"

0 0
možnosti
MM

Jestli to nebude náhodou tak, že nebýt toho greendealu, který tady pomlouváte, tak jsme ještě ve větší pr... než právě jsme co? Neuvažoval jste nad tím? Ani na chvilku?

Ne. Protože chytrolíni vašeho formátu mají hned ve všem jasno. Kdo nemá vysokou je deb... (viz vaše předchozí články) a když se zblázní energetická burza, můžou za to povolenky a greendeal... jak jednoduché.

Že by to třeba tak jednoduché nemuselo být nepřichází do úvahy?

Ono někdy život vypadá, že se dá každá situace uchopit obyčejným primitivním selským rozumem. Ale pak příjde odborník a vysvětlí vám, že to tak jednoduché není.

Například jeden by obyčejným selským rozumem řekl, že ho jen bolí na hrudi. Ten co tomu rozumí, ví že právě dostal infarkt.

1 3
možnosti
JL

Pan doktor zevšeobecňuje, jako by byl básník typu Bezruče. Zjistit, kolik stálo zastavení ekonomiky Babišem a porovnat to s jinými, kteří tak neblokovali systém, by šlo, ale nikdo už to neudělá. Nevšiml jsem si, že by něco takového bylo na internetu...Takže ČR je pěkně zadlužena, rozházely se stovky miliard, prý zbytečně. Teď sankce, zdražení energií - a vyplavou podivné věci, jako nejdražší elektřina v Unii je u nás. ...Sakra kde to žiju? To je nějaký blázinec, Matrix? A Mlejnek šéf špionáže je hodně podivná existence, jenomže se pořád roztomile usmívá.

1 0
možnosti
MK

Tak já hlavně nejsem přesvědčený, že aktuální ceny energií souvisí s covidem. Ten sice ekonomice neprospel, ale ty účty za energie jsou kvůli nesmyslným energetickým politikam hlavně u sousedů na západ. Ale určitě si rád přečtu, co se stane za dva roky :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,44
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik