Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je teda ta Marie dobrá v sexu nebo ne?:-) A pozná to jen někdo, kdo umí dobře počítat? Tak logiku to dává...:-)

Ke K-D efektu: Pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně. Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně."

A jinak: Jistě znáte termín "zrcadlení". Nebo-li jakékoliv komentáře vypovídají primárně o autorovi, který své vlastnosti promítá do ostatních. A možná jste si všiml i zde, kdo vysvětluje pořád dokola kde komu, že je hloupý. Nebo kdo vysvětluje každému, že lže... Je to tu takový tréning, může se v praxi hodit.

Z pohledu lidí s velmi silnou integritou, kteří o sobě nepochybují (bez ohledu na jejich skutečný výkon), vyznívá Váš článek opravdu jako obhajoba/slabost. Ale omluvu v tom např. já nevidím. Všimněte si, kolik toho autor příspěvku o sobě říká. Vlastně každý. :-)

Mějte se moc prima.

2 0
možnosti
FL

Já vám fandím :) I kdybyste byl dejme tomu arogantní, pokud jde o sdělování informací, je pro mě důležité, jestli jsou pravdivé a jestli sděluje něco nového, jak argumentuje. Povaha dotyčného, nebo motivace je pro mě druhořadá

1 0
možnosti

... a příliš zahleděný do sebe.:-)

1 0
možnosti
Foto

Poněkud bych se pozastavil nad tím, že máte potřebu se poměrně slušně odhalovat (možná i omlouvat). S mnoha Vašimi tezemi dlouhodobě souhlasím.

Nicméně na druhé straně tento dnešní článek trochu vypadá jako vaše apologeze toho, co píšete a koho jste se třeba nějakým způsobem dotkl.

Nevím, jak dlouho jste na blogu idnes. Mých cca 9 let zkušeností (s roční pauzou) mě přesvědčilo, že není třeba nikomu nic objasňovat. Můj postoj je takový, že pokud mne někdo chce, ať mne vezme, pokud ne, ať mne nečte a kašle na mne. Věřte mi, že je to ten nejlepší způsob existence na blogu.

6 0
možnosti
Foto

Vliv paní Šichtařové je příliš zřetelný, viz foto. ;-D

0 0
možnosti
Foto

J69a27n 30Š40i55k

8. 7. 2022 10:03

Vaše texty z mého pohledu jako povýšené hodnotím. Jestli jste takový ve skutečnosti je vaše věc. Vy sám máte potřebu to řešit. Takže asi na tom přefouknutém egu něco bude, o čemž svědčí, jak moc vám záleží na tom jak před ostatnimi vypadáte. Mě je to fuk. Existuje však značná skupina čtenářů, kteří se o vašem nitru rádi přečtou a ocení to náležitě. Hezký den

6 1
možnosti
Foto

Vy jste pro zdejší Blogy IDnes doslova požehnáním. Abych se vyhnul slovu arogantní a upadl tak okamžitě do kategorie levicového frustráta s rukou v cizí kapse, použiji pro vás výraz kontroverzní. Velmi jste mne pobavil, úžasně jsem si početl, pokochal se neustále se měnícími profilovými fotkami,/ brzy jich budete mít více než zdejší blogerská hvězda M. Šichtařová/, dokonce se i poučil. Jste jako studená sprcha. Nepříjemná, ale po ránu prý zdravá. Jak už to však se studenou sprchou bývá - maximálně pět minut a dost! Na pivo bych s vámi nešel. Nedokáži ho během pěti minut vypít a déle bych asi nevydržel.

4 0
možnosti
TB

K obsahu článku se nevyjádříte?

0 1
možnosti
TB

Já byl tolikrát označen za arogantního. Zejména, když jsem kohokoli vyzval, ať si cokoli financuje ze svého, že mu na to odmítám přispět.

A že se takových frustrátů teď objevilo. Někteří například tvrdí, že když přijeli do Prahy, tak jim má městská část poskytnout byt, protože je to prý "základní lidská potřeba". A do ničeho malého nebo mimo Prahu nepůjdou, na to jsou moc nóbl. Mezi různými dotačními přísavkami a zaměstnanci úřadů se to jimi taky jen hemží.

1 0
možnosti
Foto

On je rozdíl být chytrý a arogantní, nebo hloupý a arogantní. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nejspíš také spadám mezi frustráty ve Vašem vnímání, ale věřte tomu, že diskuze na blogu umí být mnohem ostřejší než máte zatím Vy. Spadáte do kategorie autorů, které čtu ač ne vždy souhlasím, protože umíte udržet myšlenku i styl. Dneska jsem poprvé překvapenej... proč vysvětlovat sám sebe? Sebevědomej autor much nelapá... nebo mi něco nedochází ? Mějte fajn den...

9 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,44
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik