Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

15. 7. 2010 14:57
:-)

:-) v tech vedrech to bude poprve pozehnani, ne? :-)

0 0
možnosti
J

jaruca

15. 7. 2010 19:50
Re: :-)

myslíte tu studenou vodu ? ta situace se opakuje každý rok s prováděnou nucenou revizí potrubí, ovšem ledovku si lze i nenucenou dopřávat neustále ;-D někdy je to o angínu :)))

0 0
možnosti
TV

tomtop

14. 7. 2010 10:31
a drujá strana ?

sprchovat se 2x denně je pro tělo poněkud zatěžující ... ochraná vrstva pokožky se smívá ... nebo tak nějak nám to bylo vysvětleno. Podle mě je každodenní ranní sprchování ubližování sobě samotnému. Večer to stačí .. nebo snad někdo chodí spát špinavý a sprchuje se ráno ? To až na výjimečné situace nepředpokládám..

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

14. 7. 2010 20:52
Re: a drujá strana ?

Já když se ráno probudím, tak na mě stojí pot, v ložnici máme hrozné dusno a horko. A v takovém případě se obléknout a jít do práce? Nejsem prase, navíc je to velice nepříjemný pocit.

0 0
možnosti

Krak

14. 7. 2010 4:33
Teda myslím,

že jako středoškolskou slohovku bych to možná zkousnul, ale obávám se, že váš věk už je trochu vyšší...

0 0
možnosti

oldiess

14. 7. 2010 9:00
Re: Teda myslím,

;-DR^ ovšem na základce by s tím přímo excelovala - stejně autorku podezřívám,  že s tím nějaké její dítko vyhrálo zdravovědní soutěž třeba na táboře a tak si řekla, že by si to mohla vypůjčit a zabodovat s tím  i tady sama

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

13. 7. 2010 23:46
nekoupu/nesprchuji se kvůli okolí

ale kvůli sobě. Kdybych měla tu možnost, tak v těchto horkých dnech bych do sprchy vlezla klidně co tři hodiny (v práci nemáme klimatizaci, jenom větrák - a ten vážně nestačí). Bohužel to nelze. Jinak v létě koupání (jen vodou) ráno a večer (lépe i mýdlem), v zimě večer, to považuji za normál.

0 0
možnosti

oldiess

14. 7. 2010 9:01
Re: nekoupu/nesprchuji se kvůli okolí

jen jestli nekecáte - ukažte prsty nemáte li za nehtama;-D

0 0
možnosti
M

motylek_02

13. 7. 2010 21:38
je prijemne

si dat sprchu a splachnout ze sebe pot. I za tu cenu ze tece jen studena voda :-). Pokud je parno a horko, a clovek se poti, tak sprcha rano a vecer je samozrejmosti. Zalezi na potivosti kazdeho. K telesnemu pachu prispiva i skladba potravy, stres a ruzna onemocneni. Jednou jsme meli kolegu, ktery opravdu smrdel (a deodorant nepouzival). Byt s nim v mistnosti byl trest, neslo to. Mel zdravotni problemy.Vzdyt v te sprse nikdo nemusi stat nikdo hodinu. Staci 5min. A mydla se daji poridit i takova ktera neodmastuji a ke kuzi jsou setrna.

0 0
možnosti
H

hlava222

13. 7. 2010 22:07
Re: je prijemne

Nejhorší smrad co jsem za posledních 10 let zažil bylo když jsem si koupil takovou tu pěnu na holení ve spreji, takový smrad to by porazilo i vola, občas tohle cítím ve výtahu. To je horší smrad než smrad z bezdoimovce.  Potom jsem se zase pokorně vrátil k Barbusu. :-/

0 0
možnosti
H

hlava222

13. 7. 2010 20:08
Já myslím že tohle jsou psychické problémy

paní bolgerky která by ráda vnutila ostatním svoji obsesi s čistotou.

Náš malý pes toho nekoupeme nikdy, akorát mu myjeme packy  když  přijdeme z vycházky, a kupodivu nám nijak nesmrdí a válí se nám všude na gauči, v posteli, no když zmokne tak prostě smrdí jak pes no a chlap trošku páchne  jako chlap a ženská trošku páchne  jako ženská. Kdysi na vojně jsme byli bez koupání asi 3 měsíce, každý týden jsme však měli čisté prádlo a nemám opravdu dojem že bychom tehdá smrděli jako bezdomovci, na takový smrad bezdomovce je potřeba v tom prádle chodit alespoň tak měsíc.

Po mě kdyby žena chtěla abych se sprchoval 2x denně a denně si měnil všechno tak to bych jí opravdu poslal někam, to by nebyl problém můj ale psychický její. Takhle se nechat manipulovat to se může stát jedině tomu kdo  začne tokat s nějakou opravdu mladou ženskou.

  

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

13. 7. 2010 20:53
Re: Já myslím že tohle jsou psychické problémy

Tak už chápu, kvůli komu nevlezu do tramvaje !!! Hezký smrdutý večer - Ludmila :-/

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

13. 7. 2010 19:29
Sprchovat se dvakrát denně

a ještě každý den čisté oblečení, to nevím, kam bych přišla. Ani toho ve skříních tolik nemám. Navíc mám ekzém a máčení kůži vůbec nesvědčí. Chlap mi taky voní nejvíc navečer, kdy přijde domů z práce... ;-D

0 0
možnosti

jarinka

13. 7. 2010 17:36
Nebuďme fanatiky.

Nemám nic proti častému opláchnutí čistou vodou v těchto vedrech pro osvěžení, ale není většího zločinu proti hygieně než neustálé mydlení a máčení pokožky v chemických sajrajtech. Když takový člověk pravidelně bere svojí kůži vše, co jí přirozeně patří, a navíc ji obtěžuje další chemií, jako jsou různé smrady či dokonce jakási tělová mléka a krémy, pak se nedivme, že nejsme zdraví. Už na kojence dokážeme napatlat ledasco. Já neužívám ani žádné krémy na opalování a řídím se zásadou: Co nedáš do huby, nedej ani na tělo. To neplatí například pro olivový olej.

0 0
možnosti
P

peena1

13. 7. 2010 17:38
Re: Nebuďme fanatiky.

souhlasím R^

0 0
možnosti
K

Kozel_

13. 7. 2010 17:34
Máte pravdu, Češi jsou dost prasata

Ranní sprcha není pro stále dost lidí naprostou samozřejmost. Nemýt se ráno, to je přiměřené, pokud někdo pracuje jako dělník ve špinavém provozu, na stavbě apod. Zde to nemá valný smysl, montérky se zřejmě neperou denně jak ostatní oblečení. Ale i tak, pokud se někdo sprchoval večer a ráno bude v létě spocený, tak ani zde by očista nevadila.

Lidi jakoby žili dle dřívějších standardů, kdy nebyla tekoucí teplá voda a koupelna v bytě a koupali se jednou týdně nanošenou vodou v neckách. V době první republiky, kdy byly košile jen z čisté bavlny a nebyly automatické pračky šlo pochopit nošení více než jeden den. Ale i tehdy se předpokládala důkladná očista večer - a ráno bylo samozřejmostí do půl těla studenou vodou (vč. obličeje), a snad se toho umylo víc, ale o tom se tolik nemluví...

U sedláka, co šel ráno ke kravám, pak pracoval na poli či statku taky stačilo mytí večer, když přes den byl v pracovním. V dnešní době, kdy většina lidí sedí v kancelářích, tak zde je třeba jiný režim očis

0 0
možnosti
P

peena1

13. 7. 2010 17:03
S přehnané hygieny je člověk

přecitlivělý a méně chráněný před různými nemoci. Sprchování 2x denně tomu už říkám přehnaná hygiena ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
zvídavá, se smyslem pro cokoli, hlavně smyslem pro legraci a nadhled