Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KU

Karelur

3. 10. 2008 18:25
Nečekal bych , že člověk vašeho formátu

podlehne mediálním pohádkám o zlém Rusku a hodné americe.

No, opakování je (třeba , taky) matka moudrousti.

0 0
možnosti
C

cover72

3. 10. 2008 23:17
Re: Nečekal bych , že člověk vašeho formátu

Zajímavé... Nějak jsem tam nepostřehl, že by USA měly být hodné. Nebo jste jeden z těch lidí, kteří kohokoli, kdo se okamžitě neprofiluje jako anti-ami zařadí do opačného tábora?

Článek perfektně vystihuje dnešní svět a "dobro" či "zlo" tam nemají co dělat - je to čirý pragmatismus, který vystihl geopolitické změny očekávatelné spolu s úpadkem USA. Pokud se tedy nestabilizují nebo se k moci nedostane šílená Palinová.

0 0
možnosti
V

veskawesi

3. 10. 2008 13:47
ja chci radar

obrovskej, bilej jako snih, kulatej jako mic, 

0 0
možnosti
PD

pedol

7. 10. 2008 0:17
Re: ja chci radar

selský rozum mi napovídá, že pokud by ta Rusáky vybombardovaná radarová stanice u Tbilisi byla provozována US army, tak by se to bez jejich reakce neobešlo. Proto je US radarová stanice jako pojistka před ruskou agresí tak důležitá a Rusáci a jejich koloniální kolaboranti tady tak řvou.

Porovná-li od ideologie oproštěný jedinec realitu životních podmínek a úrovně vymahatelnosti práva v Číně, Rusku, USA či sociobyrokratické EU, tak jsou myslím preference jednoznačné. Osobně budu raději úpět pod US okupací jako dnes stádají např. J.Korejci. Ti chudáci byli během několika desítiletí USÁky donuceni ke skoku ze středověku na úroveň nad průměrem Západní Evropy.

0 0
možnosti
D

důchodce

3. 10. 2008 12:43
dejme tomu,

že z určitého úhlu pohledu by na tom cosi mohlo být. Jako lidový pohled na mezinárodní politiku v lehce úsměvném podáním. Ale řekl bych,že tomu jaksi chybí možné důsledky a pohled do vzdálenějí perspektivy. 

0 0
možnosti
A

agnostik1

3. 10. 2008 15:44
Re: dejme tomu,

Souhlas, ale ten postřeh Čína-Afrika nemá chybuR^!

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!