Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

IJNovak

7. 12. 2008 15:25
Vynikající obecná analýza ve Vašich článcích

je však potřeba nyní přeměnit v konkrétní krátkodobé cíle a projekty a v průběhu prohlubování krize se všemi důsledky pozitivně působit na tu zdravou část populace, která si vážnost uvědomí a bude pro mléko chodit do dojírny, redikovat náklady na život (pitná voda teče z kohoutku) stavební povolení bude obratem, stát propustí 25% úředníků, a jiné  progresivní změny základního významu A)zkrácení lhůt v projednávání u soudů=1000 nových soudců za plat 30 000,-hrubého,  adalší opatření ve státní správě jsou lépe prosaditelná, ......! Pane Vašíčku jsme ochotni spolupracovat na zahájení široké národní diskuse k hledání přijatelných variant řešení hospodářské krize, která vyústí v společenské změny evolučního charakteru podstatně dříve, než pod hrozbou války.Vzdělanci za vodou tomu nejsou nakloněni. Jiné řešení nemají v lásce. Současné ohrožení je natolik vysoké, že je nutné nalézt přijatelné řešení většině. Ne NWO a IIIWW.

0 0
možnosti
PN

burden

8. 12. 2008 17:16
soudci za 30000

Soudci za 30k hrubého by bylo fajn. To by snad docela poklesla výše úplatku soudci za vyhraný spor. Anebo možná ani ne, možná by byli hladovější a velikost úplatku je stejně dána poptávkou/nabídkou, člověk musí prostě dát více než protistrana. Ach jo, ke spravedlnosti zřejmě žádná cesta nevede. :-(

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

7. 12. 2008 13:21
Karma.

Dobře napsíno. Z dluhové pasti není úniku. R^

0 0
možnosti
I

IJNovak

7. 12. 2008 14:41
Re: Karma.

Po důkladné analýze vyvodit a potrestat viníky = fyzické osoby, které stály při prohlubování příčin a přehlížení i zlehčování důsledků. Dojdeme k závěru, že hlavní příčinou krize je nekvalitní chovatel šéf chovné stanice, který nechal vést stádo nekvalitnímu vůdci (šílenému býku, sám mám zkušenosti se stádem krav, které vedla rozlítaná dominantní kráva, výsledek místo pastvy na kvalitním porostu, pole zlítané a dojivost nízká = energie spálená lítáním po loukách až u souseda). Chovná stanice Planeta ZEMĚ musí být spravována odpovědnými chovateli, kteří poznají nebezpečí ze špatných vůdců=vedoucí.

1)Likvidace mizerných vůdců=jatka    2)potravu jenom užitečným členům stáda = vyřadit neužitečné členy     3) zadat prospěšné úkoly        4) udržet prostou reprodukci stáda        5)přijatelná kontrola spotřeby chovu      6) spolupracovat s ostatními chovateli na ozdravění chovu=vliv na HSP a odpovědná diskuse k prosazení ozdravovacích plánů      7) vyhlášení cílů a  způsob jejich dosažení

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!