Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

IJNovak

4. 10. 2009 11:23
sešrotovat zdegenerované politiky=úkol zásadní

Cesta z krize bude nastolen, pokud budou odstraněny příčiny krize! Příčiny krize  nechceme odhalovat, protože je nepříjemné přiznat své osobní přispění!  A nyní jsou pouze dvě cesty z krize:

1) nacionalistický kapitalismus až do III.WW

2)reformy zefektivnění st.správy i právního státu, posílení  kvality podnikatelského prostředí =hospodářský systém kontroly a odpovědnosti=peronální očista systému od překonaných politiků

0 0
možnosti
C

Curious

4. 10. 2009 20:52
Re: sešrotovat zdegenerované politiky=úkol zásadní

Protoze volici vytrvale voli stejne politiky, vyvozuji z toho, ze jsou s nimi spokojeni a tudiz nevidim duvod neco resit. Naopak, volici si krizi zaslouzi.

0 0
možnosti
M

magdalena_dobromila

2. 10. 2009 14:34
Termin

medialni srotovne je nesmyslny a naznacena spekulace o duvodu odkladu voleb, ze by to bylo kvuli zajmum medialnich agentur, by byla paranoidni a zrala na srotovne na hlavu:-))

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

2. 10. 2009 14:41
Re: Termin

Co je na tom nesmyslného? Současná volební kampaň je zbytečná (sešrotovaná) a stála stovky milionů. Na jaře to bude zase stát stovky milionů a my to zaplatíme znova. Mediální agentury mohou na příští rok plánovat tržby z volební kampaně, kdyby volby nebyly zrušeny, žádné takové tržby by  na jaře 2010 nebyly. To není paranoidní, to je pragmatické (je vysoce pravděpodobné, že to v okamžiku, když se začalo o zrušení voleb spekulovat některého majitele mediální agentury napadlo a začal příslušně lobbovat). Máte nějaké argumenty nebo umíte jen tak bezobsažně plácat?

0 0
možnosti
MU

Mira UL

2. 10. 2009 14:34
Mediální šrotovné?

Vtipné. A k zamyšlení.  O to autorovi zřejmě jde. Ne o automobilky.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
M

magdalena_dobromila

2. 10. 2009 14:42
Re: Mediální šrotovné?

Jako vtip by to uslo, jako vazna uvaha ne. Volby se nedelaji kvuli medialnim agenturam.

0 0
možnosti

martin013

2. 10. 2009 9:09
Hrana

Automobilovému průmyslu prý zvoní hrana... Znamená to, že i vy budete chodit pěšky, jezdit na kole a MHD? Už nikdy nesednete do hnusného auta? Nemyslím si.... A s vámi milióny dalších. Co třeba Čína? To je trh, co? Samozřejmě, měl by konečně někdo zkrachovat. Jen se to oddaluje. A šrotovné? Možná nejsem ani průměrně inteligentní. Ale i kdyby podpořilo jen výrobce za našimi blízkými hranicemi, sveze se s tím i množství našich dodavatelů. Výrobců klimatizací, bezpečnostních pásů, svíček, reflektorů a já nevím, čeho dalšího. Jsou totiž dvě možnosti. Něco dělat a dát šanci přežít efektivním a silným. Nedělat nic a nechat padnout všechny, nechat zaniknout tradiční obory, které se už pak nikdy nezvkřísí. Nevím co je lepší. Vy víte, že lepší je nechat padnout všechny?

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!