Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

www.evlada.cz

15. 11. 2008 9:38
Proc brojit proti poplatkum..

Platime daleko horsi veci.. Treba jako autorskej poplatek.. Minulej tejden jsem si kupoval 64 GB Flash disk a autorskej poplatek cinil vice nez 1/4 ceny. KRom toho.. CT24 sleduji pomerne pravidelne..V soucasne dobe napriklad ekonomicke a burzovni news jsou vysoce kvalitni...  POZN napriklad mne zajima jak to bude s cenama energii pro rok 2010. Budeme platit polovinu toho co ted.Nebo nas budou statem vlastnene staty dal drtit. Nekdy mi prijde , ze energeticka burza byla vytvorena jen proto aby cena nikdy neklesla :)

0 0
možnosti
MT

3ska

14. 11. 2008 21:36
trochu odbocim

CT sleduji minimalne, nebydlim v CR. Povazuji celou CT za nenazranou socialistickou instituci.  Dnes jsem po dlouhe dobe sledoval zpravy a s uzasem jsem sledoval jak se v hlavnim zpravodajskem blogu  objevil sot o novem animovanem filmu Madagaskar 2. Trval snad 2 min., slovo dostal i zastupce Bontonfilmu. Zajimalo by me, kolik stoji 2 min. reklamy v hlavnim vysilacim case a kdo je zodpovedny za vkladani neplacene reklamy  resp. mrhani poplatku vybranymi od obcanu. Na propagaci produktu, ktery nema s CT nic spolecneho prostredky jsou, na zapas ceske reprezentace nejsou. 

0 0
možnosti
SS

sigenius

14. 11. 2008 14:04
to ještě není konec

Časem se přijde na to, že nelze platit za televizi, za počítač, nebo za telefon. Vezměte si třeba domácnost, kde bydlí více lidí, ale na televizi se dívá najednou třeba 5 lidí. Ať už na jeden přístroj společně, nebo každý třeba na jiný. Ale oni platí jedny poplatky. Tohle Českou televizi teprve čeká vyřešit. Takhle má diváky, kteří plati třeba jen zlomek koncese. Jeden detail. Navrhuji udělit výjimku romským rodinám, aby se předešlo kontraverzním diskusím o rasismu. Dalším bodem na programu ČT bude přídavně zpoplatnit dvoutunerové tunery, kterí umožňují jeden program nahrávat a jeden sledovat. Rovněž ale DVD přehrávače. Vypadají jako televize.

0 0
možnosti
MP

mpscz

14. 11. 2008 10:56
Přijímače veřejnoprávních blábolů nevlastním

tedy je neplatím. Doufám, že nějakou hlavu otevřenou někdy nenapadne vydávat veřejnoprávní tisk (návrat Rudého Práva?)...

0 0
možnosti
SV

chroustík

14. 11. 2008 9:10
Já jsem pro

osvobodit duševní ubožáky typu autora tohoto článku od poplatků. Je mi ho velmi líto, že je tak chudý, že nejen nemá na to zveřejnit svoje foto bez čepice a brýlí, ale strádá kvůli povinnosti platit koncesionářské poplatky.

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 11. 2008 9:36
Re: Já jsem pro

To je dost ubohá snaha napadat autora osobně a neříkat nic k věci. Článek je o principu, zda si někdo může na netu spustit vysílání a od ostatních, kteří net používali doposud a o žádné internetové vysílání ČT nestáli a nestojí, vybírat ze zákona peníze. 

Jestli máte k tomuhle protiargument tak jej uveďte a nechtre fotku autora i jeho majetkové poměry na pokoji - třeba jse sám na tom mnohem hůř.:-)

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

13. 11. 2008 20:07
Chlape,

mluvíte mi z duše! R^

0 0
možnosti
AG

gaDzin

13. 11. 2008 14:45
ja se divam

Ja se divam na ct1, ct2, ct24 i ct4, novu i primu. Musim priznat, ze ct mi sedne cca nejlip. Na druhou sranu nekdy je neco i na Nove a Prome. Rozdil nevidim. Snad jen, ze na ct1 nevysilaji reklamy, za to se za ni plati. Cili at ceskou televizi prodaji, ta at si vysila reklamy (ty jsou me vcelku putna) a mi nemusime plait zbytecny penize, kterych uz tak nemame nazbyt. Vysilani zaplatime nakupem reklamovanych vyrobku.

0 0
možnosti
MN

Zazie

14. 11. 2008 15:24
Re: ja se divam

Taky bych byla pro. Na reklamy se nedívám, ale jejich existence mi nevadí - beru je jako přestávku, kdy se můžu jít třeba osprchovat nebo uvařit kafe. Vydělávají si tak jiné televize, proč ne ČT?

0 0
možnosti
JN

honzajaka

12. 11. 2008 22:00
tak

si říkám, že tu dost lidí o sobě tvrdí, že nemají ani televizi ani rádio, ale co je dneska v ošklivce, nebo vkvčkách to ví určitě moc dobře;-D

0 0
možnosti
HP

Hery Potrovka

13. 11. 2008 19:34
Re: tak

R^R^;-D  pravdááááááááá

0 0
možnosti
JS

syn.temp

12. 11. 2008 16:56
jednoduché

No tady se mi to zdá naprosto jednoduché, ať ČT nevysílá na Internetu vůbec, a basta! Anebo budiž, jestli připustím že to přecejen je trošku veřejně přínosné, nechať učiní své vysílání přístupné jen tomu kdo prokáže že poplatky platí a je to...

Ono vůbec existence nějakých veřejnoprávních médií je opravdu poměrně nejistá, jeden ze závažných důvodů byl omezenost kapacity přenosových médií (v tomto případě televizních kanálů které podléhají dokonce mezinárodní koordinaci - z dobrých důvodů) která postupně mizí (viz např. VKV (FM) rádio kde je hafo dostupných komerčních stanic) která se ovšem postupně odstraňuje (mj.  současnou digitalizací) takže třeba státní rádio je věc zralá téměř na zrušení a jen kvůli tradici má snad nárok na zachování v naprosto ořezané minimalistické verzi. To pak není třeba platit koncesionářským poplatkem ale lze uhradit rovnou z běžných daní a šlus, co se jen ušetří formalit při vybírání!

A televize začíná být zralá na totéž....

0 0
možnosti
DS

Streit

12. 11. 2008 8:59
Karma

Ono je to horší. Jiní darmožrouti berou zase daně z paměťových médií, kopírek a podobně. Plošně. Tak se rodí sereblity.

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!