Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

mildapr

16. 12. 2007 21:56
No jasně,

není nic jednoduššího, než obvinit ty neschopné politiky z toho, že nás vedou do záhuby. Docela by mě zajímalo, kolik procent by ve volbách získala strana, která by slibovala zavést opět všeobecnou brannou povinnost a zvýšení daní s odůvodněním, že země není obranyschopná a existuje potenciální riziko napadení. Dále, že je potřeba posílit policii a další složky vnitřní bezpečnosti, protože ty současné to nezvládají. Což bude stát další peníze - tudíž další daně. Taková strana ve volbách jasně propadne. A to kdekoliv na světě. Ono ani Putinovi by to nešlo tak hladce, kdyby nevládl v podstatě totalitnímu státu, který živí prodejem nerostného a energetického bohatství. Pokud bude ohrožení evropských států natolik citelné, že to pochopí většina voličů (a třeba i já), tak se k moci dostanou politici s odpovídajícím programem. Prostě to zatím není dostatečně vážný problém.

0 0
možnosti

Pražák Roman

29. 11. 2007 19:24
Volič Národní strany

Naprostý souhlas.Je zbytečné cokoli jiného psát,snad jen,že nesmíme blbě koukat,ale tvrdě a důsledně jednat!!![>-][>-][>-]

0 0
možnosti

Pražák Roman

29. 11. 2007 19:23
Volič Národní strany

0 0
možnosti

Martin Jirousek

29. 11. 2007 0:57
Přinejmenším

Relativně stabilní měnu. :-)

0 0
možnosti

Zlý Soused

28. 11. 2007 11:57
dobré články

Vaše články jsou velmi dobré, bohužel mám pocit, že většina našich spoluobčanů žije v jakési blažené nevědomosti a mají pocit, že když žijí doteď v blahobytu a míru, tak že to tak bude navždy. Mají pocit, že to co se děje v Iráku, Palestině, Filipínách je od nich daleko a u nás se nic podobného nikdy dít nebude. Mají pocit, že když oni se chovají k ostatním tolerantně, budou ostatní dělat totéž. Lidi u nás prostě ztrácí pud sebezáchovy.

0 0
možnosti

ddnes

28. 11. 2007 15:20
Re: dobré články

souhlasím a již dnes jsou ve světě síli,které toho našeho usnutí na pomyslných vavřínech využívají nebo se chystají využít!situace zde vevropě se přiostřuje a my zahleděni do existenčních starostí nechceme tyto varovné signály vyslišet! 

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

28. 11. 2007 1:32
Dnesni, tak zvane zapadni demokracie

vstoupily do stavu slabosti a upadku. Do jejich zemi se hrnou hordy  cizaku, kteri nemaji zadny zajem se stat sporadanymi obcany; zlocinci, prodavaci drog a vrahove nejsou souzeni a nebo jsou odsouzeni k nizkym trestum, takze znovu pachaji dalsi zlociny; velka cast spolecnosti je ohloupena levicove-anarchistickou, zelenou politikou; neni schopnost branit demokracii - viz odpor k usili v Iraku, Afganistanu a jinde. Bud tyto zeme znacne upadnou a nebo dojde ku zmenam v pripade svetoveho otresu, jako napriklad utoku fanatickeho islamismu. V kazdem pripade nas nic krasneho neceka.

0 0
možnosti

Okolostojici prisedici

28. 11. 2007 1:49
Re: Dnesni, tak zvane zapadni demokracie

Na toto téma vám doporučuji k přečtení na blogu tohoto autora série pojmenované "2084". Znepokojující, mrazivé, ale bohužel se to vše, co je tam popsáno, může velmi lehce stát realitou...

0 0
možnosti

.

28. 11. 2007 0:20
A o čem to je?

Nic neříkající článek a chyby v interpunkci. A mimochodem, když se někdo nechá vyfotit v čepici a lyžařských brýlích, myslím si o něm své. 

0 0
možnosti

a nebo tak

28. 11. 2007 7:29
Re: A o čem to je?

tak treba to je o tom, ze cely slavny multikulturalismus je jen a pouze cesta do p ... ekel. R^

0 0
možnosti

dzanny

27. 11. 2007 22:38
Mluvíte mi z duše, obdržel jste karmu

On opravdu dnešní stát takové ty tradiční role moc neplní:

Zajištění proti vnějšímu nepríteli (armáda) - ta dnešní by neubránila vůbec nic, tak jedno krajské město

Bezpečnost občanů (policie) - ta ještě trochu funguje (viděl jsem 10.11. ve Starém městě), občas je úkolována tak, že důležitější než lupiči a vrazi jsou kuřáci na zastávkách a podobně. Naráží ovšem na následující bod.

Spravedlnost (justiční aparát + soudy) - tu tragikomedii vidíme všichni, vymahatelnost práva třeba při plnění smluv pro občana zoufalá, s jasnými lumpy se oproti tomu obvykle mazlí - měl chudáček těžké dětství, je oběti drogových dealerů a podobné žvásty humanitních blábolilů.

0 0
možnosti

Lebart

27. 11. 2007 22:24
Moudří

politikové vymřeli, přivandrovalci diktují životní styl bohémským a lenivým Francouzům. Belgie se rozdělí, nikdo z Vlámů nechce živit parazity z francouzské části Belgie. Nadrogovaní Valoni vyčerpávají státní rozpočet. Stovky negrů a Arabů nabízí ve dne-noci svá těla, kokain== nemluvila o tom už ta  středověká Sibylla ?? Pán Bůh vyháněje Adama a Evu z ráje pravil, běžte pracovat a zaplňte Zemi. Určitě neřekl :: Přeplňte Zemi.....

0 0
možnosti

dzanny

27. 11. 2007 22:13
2 Ladislav

Nevím o tom, že by při přijímacích pohovorech byl jakkoli testován sociální status rodičů - šance získat práci je u takovýchto potomků viceméně stejná.

Ono to bude spíše v napodobování rodičů, když jsem byl malý já, všichni rodiče chodili do práce a peníze vyargumentované "protože nemáme" by jim nikdo nedal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!