Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

racional

9. 5. 2009 9:43
super článek....

autor mi píše z duše...R^

0 0
možnosti
RN

rene1879

9. 5. 2009 5:43
Zastáváš se nácků

;-€ Ti "včerejší" nikomu neubližovali, ti "dnešní" vyřvávají !"cikáni do plynu" a házejí zápalné lahve do domů. Že by jsi také byl nácek?;-€

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

9. 5. 2009 5:50
Re: Zastáváš se nácků

Pokud si bude většina lidí v demokratické společnosto přát aby šli "cikáni do plynu", tak do toho plynu půjdou a nezáleží na tom, jestli to zrealizuje DS nebo ODS. V opačném případě tady demokracie není. Je to snadné.

0 0
možnosti
M

macik28

9. 5. 2009 1:28
Je naprosto nezbytné..

mít pevné ,charakterní a vzdělané,něco jako přirozené autority.Nikdo na světě nestaví dům od střechy.Není možné podcenovat lidi.Národ má pamět.A pokud polezou do veřejného života komunisté,nebo jejich potomci,ztratí  nakonec všichni všechno.Poválečné německo by se utlouklo,stejně,jako se tlučeme my-ode zdi ke zdi.Nikdo už ničemu nechce věřit,aby nebyl za prostáčka.Výborná půda pro mladˇochy,kteří mají nesmírnou energii....

0 0
možnosti
BT

koxin

8. 5. 2009 23:01
Proč provinile?

Protože jsme všichni rasisti a nejsme dost tolerantní vůči chudákům utlačovaným romům. V tisku i v televizi je to pořád prezentováno tak, že za jejich problémy vlastně můžeme my. Když má někdo jiný názor, nebo když se ozve někdo kdo má s nima problémy, dostane hned nálepku rasista. Vláda to prakticky neřeší, cigáni se díky lichvářům a své hlouposti propadají do stále větší bídy, občané, kteří tuto minoritu sponzorují prostřednictvím daní, jsou jimi terorizováni a jediní kdo z toho těží jsou extremistické skupiny jako DS. A teď jak z toho ven. DS nefandím, ve většině věcí s nima nesouhlasím, ale jsou jediní, kdo se v tomto směru nebojí říkat pravdu.

0 0
možnosti
M

macik28

9. 5. 2009 2:27
Re: Proč provinile?

Fakta jsou ještě ta,že zbohatlí romové díky páchání trestné činnosti..drogy,pasáci si nekupují domy.to by musel někdo sekat trávu.Kupují si celé patro v pan.domě.Pohoda-nejsou na očích.A pro dávky si chodí i se svýma "koleginěma"či  jezdí tax,a proto nikde nečekají.. prostitutky mají dětičky v D.domovechRvA my jsme rasisti;-(.

0 0
možnosti

martin013

8. 5. 2009 18:49
Otázka

Chtěl bych se Vás zeptat, za co se cítíte provinile Vy a čeho konkrétně se bojíte ? Píšete, že "lidi" se tak MUSÍ cítit.... Předpokládám, že mezi lidi počítáte i sebe....

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

11. 5. 2009 12:25
Já se necítím provinile, ale bojím se

a proto platím daně, které se z 90% používají na účely se kterými naprosto nesouhlasím. V podstatě mi stát za moje peníze znepřijemňuje život a já si toho musím nechat líbit. Já tenhle stát k ničemu nepotřebuji, on potřebuje mne a další takové. Ty kteří stát drží u moci (třeba demokratricky) platí stát z mých peněz nebo si na to půjčuje. Osobně nevidím mezi státem a mafií žádný rozdíl. Mafii se taky platit musí. Proto platím tzv. koncesionářské poplatky za TV a Rozhlas i když mě tato média naprosto nezajímají a jejich osud je mi zcela lhostejný. Kdybych neplatil, vzali by si to sami.

0 0
možnosti
S

Semper2

8. 5. 2009 18:17
není (téměř) co dodat, mistrně popsáno !

R^R^R^

0 0
možnosti
JL

Dworkin

8. 5. 2009 13:48
Ne.

Politické strany rozpouští Nejvyšší správní soud. To, že rozhoduje na základě práva a ne politiky, dokázal už při prvním pokusu o likvidaci Dělnické strany, když podání, které vypracovalo ministerstvo vnitra, bylo tak mizerné, že soudu nezbylo než je zamítnout. Pan Pecina může říkat co chce,  ale rozhodnutí nebude na něm. To je první poznámka. Druhá poznámka je, že demokracie může podnikat legitimní kroky na svou vlastní obranu. Co se stane, když to nedělá, ukázal konec Výmarské republiky a nakonec i ČSR. Úzkostlivé lpění na maximální svobodě slova a svobodě politického života nahrává silám, které chtějí demokracii zničit zevnitř a zavést své vlastní, "osvícené" metody vládnutí. Nechci v naší zemi strany jako je DS a považuji za zcela legitimní ji nechat rozpustit.

0 0
možnosti
F

FreeBird

8. 5. 2009 17:42
Jiste.

Jiste demokracie ma narok na obranu. Ale ja si myslim ze zakazy politickych stran z nich delaji mucedniky. Mozna ze by osveta byla ucinejsi. Ale je to jen muj nazor, mozna ze mam chybu.

0 0
možnosti
I

IJNovak

8. 5. 2009 12:17
Zloděje rohlíku trestat, zloděje pekárny nechat být

Atmosféra strachu nehody body k zákazu řízení, chřipka a hrozby pandemie, krize,krize,krize,,,,,,,,,! Jak média jdou na ruku technologům moci je až neuvěřitelné. Servilita (=pohodlnost) ovládá většinu populace, pak se nemůžeme dovit,když několik snaživých manipulátorů se dosatne k moci, jsou lidsky nevzdělaní a hodně sobečtí i neurvalí, přehlíživí nadutci! Výsledek=úpadek, proto ten vzdor! Jiné řešení schopné vůdce a DS se stane součástí ofic. pol. struktur. Žádný systém nesmí chránit lemply a zloděje!

0 0
možnosti
BH

BoboHml

7. 5. 2009 17:08
,

R^

0 0
možnosti
K

kion123123

7. 5. 2009 17:03
I jo

R^

0 0
možnosti