Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Zrejme je to individualni.Jsem ze 3 deti s odstupem 6 let.Moje matka pri 1 diteti dostudovala 7 semestru VS.Pri druhem sehnala dobrou praci a pri tretim si konecne nasla lepsiho muze nez je muj otec.Vzdy ji to dobre myslelo.A deti rozhodne nezanedbavala

1 0
možnosti
AK

I když psáno s nadsázkou, tak nějak nemám takové články ráda - proč zesměšňovat mateřství? Ono mnoho lidí to bere jako normu, že matky jsou blbky, které jen dovedou šišlat na svoje děti...no jen můj názor ;-)

Při svých "mateřských dovolených" jsem vždy všechny porážela ve scrabble a výrazně lépe hrála šachy,,,, ;-)

2 0
možnosti
MV

život je sám o sobě dost vážná a stresující záležitost. Kdybych se brala stále jen vážně, tak už visím někde na kandelábru ;-)

1 0
možnosti
JC

To minimo na fotce je moc hezké. Jestli je to to Vaše, tak se Vám povedlo.

A jinak: největší hodnota ženy je v jejím mateřství. Být matkou je nepoměrně zářivější (a náročnější) kariéra, než dotáhnout to třeba na předsedkyni vlády či komisařku EU nebo světově proslulou modelku nebo zpěvačku... Každá průměrná matka je víc než nematka Merkelová, údajně nejmocnější žena světa.

1 0
možnosti
MV

ano, děkuji, je to moje a to jsme ji dělali po tmě! ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 339x
Jsem obyčejná ženská co má ráda humor a ráda píše své názory, zkušenosti a vůbec co život přinesl. Prostě vážně i nevážně o životě. Někdy sranda a někdy ne.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky