Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to ještě nejste nucen poslouchat Poulíčka při komentování golfových turnajů. Poulíček vydrží maximálně 10 minut nemluvit o prize money, kolik kdo vydělal minulou sezonu, kolik vydělal v téhle sezoně, ...

2 0
možnosti
JH

Vašku, koukám, že si užíváte. Já už tyhle diskuse vypouštím. Jsou o ničem.Rv

1 0
možnosti
VV

Máte pravdu, Josefe.

0 0
možnosti
VV

Přát svému týmu je pozitivní motivace, nepřát soupeři negativní. To je podstata mého dnešního blogu. Děkuji všem za reakce.

0 0
možnosti

I64v43o 50Ž66á95č19e69k

14. 3. 2015 18:03

Abych já byl lepší, tak soupeř musí být horší. Jinak to nejde.

0 0
možnosti

Máte pravdu. Někdy si přeju, aby komentátoři mlčeli. Včera při biatlonu žen to byl taky děs. Ty duchaplnosti, co z nich padají, si ráda odpustím.

3 0
možnosti
VV

Někdy mám pocit, že si pletou rozhlasovou reportáž s televizní a pořád jen melou a melou, ani v podstatě neví, co.

2 0
možnosti
Foto

Tak to dnes ve sportu chodí. Tenisté se omlouvají za prase ale v duchu se radují. Lyžaři koukají na své soupeře a přejí jim pád. Co mně vadí na komentářích je, že předčasně chválí naše sportovce a oni hned na to udělají chybu. Věřím, že je něco mezi nebem a zemí, které uplatňuje zásadu kdo je povyšován, toho ponížím

2 0
možnosti
VV

Protože jsem taky sportoval, vím, jaké má sportovec pocity. Jde mi jen o normální lidskou slušnost. Povzbuzovat svůj úspěch a neradovat se z něčího neúspěchu. Je smutné, když to lidi vidí jinak.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Bohužel za úrovní českého biatlonu pan Rejman zaostává. Já když slyším jeho opakované "Gábino, jeď" a nebo "Ondro, šlapej", tak přepínám na Eurosport, kde to tedy není o mnoho lepší, ale alespoň jsem ušetřena těch familiérních vzdechů a rádoby povzbuzovaček.... dvakrát škoda, jen věřím, že si pan Rejman občas pustí svůj komentář a zamyslí se nad tím, čím nás zahrnuje.... A ještě k závodu žen - moc jsme všichni drželi palce Gábině a přáli jí zlato, ale není třeba v návalu zklamání snižovat výkon soupeřky, byť překvapivé.... Ruska dala nulu a stihla to i běžecky a zaslouží si náš respekt, i s ohledem na to, čím si prošla v konfrontaci s ruským týmovým pojetím... porvala se o to a vyšlo to. Přeji jí i všem ostatním sportovcům úspěch a pana Rejmana prosím o trochu sebereflexe.... dík.

3 0
možnosti
VV

Pan Rejman bohužel není jediný špatný komentátor. Na Eurosportu je to chloupek lepší, ale taky žádná sláva.

0 0
možnosti
JH

Tak  to bych až tolik tomu sporťákovi nevyčítal. Některé věci se sice do mikrofonu říkat nemají, ale je to lepší nežli  být pokrytec. Skutečným přešlapem u tohoto moderátora bylo, že když Ruska připravila  Soukalovou o první místo zamotal do toho Krym a kalašnikov. I když jsem měl taky vztek, tak tohle byla vyložená podpásovka

Docela se divím, že to Vám  zřejmě nevadilo....

5 0
možnosti
Foto

to jsem si ani nevšimnul

0 0
možnosti

I42v91o 47Ž80á11č28e94k

14. 3. 2015 13:04

Ano, pane, já jsem si také přál, aby ten Němec minul. Stejně jako jsem si ve středu přál, aby aspoň jednou minula ta zatracená Ruska. Nejsem Mirek Dušín, jsem normální člověk.

Sport je (až na pár výjimek) založen na principu soutěže. A v soutěži je úspěch jednoho vždycky podmíněn neúspěchem druhého. Tvářit se, že je to jinak, je pokrytecké.

7 1
možnosti
VV

A takhle vychováváte svoje děti?

0 0
možnosti
JN

Vaše starosti bych chtěl mít.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Jsem hudebník, novinář a (s prominutím) spisovatel. Vystudoval jsem SPŠE Hořovice a Lidovou konzervatoř (dnešní Konzervatoř J.Ježka) - obor zpěv a skladba. Tři roky jsem byl projektantem, pak (vlastně až dodnes) muzikantem. Napsal jsem řadu písní pro naše přední zpěváky (V. Špinarová, H. Zagorová. J. Korn ad.), mé album Masky se stalo exponátem Muzea Vl. Vysockého v polském Koszalinu. Zkomponoval jsem hudbu k několika americkým filmům (Stockholm Syndrome, Goreality, Pill Word, Jesus Now). Jako interpret jsem vystupoval 10 let v asi tisíci představeních dvojice Šíp – Uhlíř, zpíval jsem i s několika skupinami. Do nedávna jsem byl kapelníkem legendárního undergroundového "sdružení" Aktual (ke spolupráci s M. Knížákem mě přivedl textař Z. Rytíř). Od roku 1991 jsem i novinářem. Byl jsem redaktorem Xantypy, Týdeníku Televize, šéfredaktorem hudebního internetového časopisu www.make.cd. Psal jsem (event. píšu) do Mladého světa, Ahoje na sobotu, Reflexu, Koktejlu, Time In, Sportu, Receptáře, Xantypy atd. Vyšlo mi 7 knih (do dalších jsem přispěl), Pouť za černým Kristem obdržela cenu M. Ivanova za Knihu literatury faktu 2005-07.