Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi laskavý a noblesní pán byl mistr Horníček. Nikdy nezapomenu, jak jsem strnula, když jsem se dozvěděla - s velkým zpožděním - jak osudový byl pro něho seriál Byli jednou dva písaři. Byl skutečný profesionál a nepoznala bych na něm bývala, že se musel vyrovnat v průběhu natáčení se ztrátou jediného syna. Máme ho celá rodina stále moc rádi. Děkuji pane Vašáku za jímavou vzpomínku na něj i na jeho humor. V:-)

2 0
možnosti
MB

O M. Horníčkovi nemá smysl psát. Umný a laskavý borec. Taky zajímavé, kdy po odchodu Voskovce J. Werich, hledal partnera, našel. Jeho zajímavá záliba, vystřihovánky a skládání koláží. Úsměvná účast v dámském kadeřnictví - Miroslav měl taky vlasy samou loknu a upravoval si nad plaméénem ... :-)

Marnivá sestřenice (Oficiální video),

https://www.google.com/search?q=Marniv%C3%A1+sest%C5%99enice+%28Ofici%C3%A1ln%C3%AD+video%29&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

1 0
možnosti
JH

Pan Horníček nikdy nezarmoutil - byl to PAN umělec!

2 0
možnosti

Díky za vzpomínku na Miroslava Horníčka. Čím déle tu není, tím víc chybí.

Je chvályhodné, že Supraphon vydá Vámi zmiňovaný komplet jeho tvorby.

2 0
možnosti
Foto

R^ Ale ano. Herec, i filmovej např. (Kam čert nemůže, či Bílá paní, atp.), Kinoautomat(trošku znal jazyky), Dobře utajené housle, i jiné -čili i ,,psavec", ale i recitátor- ve Viole ZHUDEBNĚNÝ Máchův máj se skupinou Skiffle kontra(Český skiffl), Hovory H-TV. a ,,nadhazovač" i partner Janu Werichovi ve forbýnách i divadel. kusech. Takže je na koho i na co vzpomenout, tudíž i připomenout;-) /jsem pamětník ́/:-)

1 0
možnosti