Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Být mladá, hned bych do toho šla ;-)

1 0
možnosti
DK

Co je k tomu vede? Ve vetsine pripadu se jedna o jedince, kteri nedokazi "byt normalni". To neni jen o tetovani jako takovem, muze to byt piercing, ruzne tunely, jini chteji vypada jako postavicky anime, Barbie ci Ken. Jeden extremni pripad skoncil tak, ze se chlap nechal upravit do podoby tygra. Jedna se o vetsi ci mensi psychickou poruchu, kdy clovek neni schopen se ztotoznit se svou prirozenou formou. Vsimnete si, ze lidska elita nema nic takoveho zapotrebi. Potetovane vedce asi jen tak neuvidite. Kdezto v showbyznysu se potetovanci jenom hemzi...Vsimnete si treba take toho, ze mezi agresivnimi jedinci je potetovanych nepomerne vice.

4 1
možnosti
Foto

Já bych k těm nenormálním s psychickou poruchou řadil i lidi, co si dají do profilu postavu z pohádek :)

1 0
možnosti
Foto

My byli potentovaná generace ;-D

1 0
možnosti
LC

Pěkně sepsané. Jak pravil klasik: Dnes má člověk být buď bez tetování a nebo komplet celý potetován....ostatní je už jen mainstream;-D. V konečném důsledku z toho nejhůře vycházejí slečny, co jim tetoval "něco malého" kamarád, co se učil a už je to cosi rozpitého a nevzhledného. A nelze opomenout armádu "razítek" , což je takový klikihák nad bedry a jeden čas to byl trend, který chtěla každá druhá žena.K tetování nemám negativní postoj, ale čím více to sleduji,m tím více se mi to líbí na druhých.;-)

0 0
možnosti
PJ

já mám k tetování postoj negativní, na druhých se mi to nelíbí a i já sám jsem tudíž šeřík, tedy bez

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Jsem hudebník, novinář a (s prominutím) spisovatel. Vystudoval jsem SPŠE Hořovice a Lidovou konzervatoř (dnešní Konzervatoř J.Ježka) - obor zpěv a skladba. Tři roky jsem byl projektantem, pak (vlastně až dodnes) muzikantem. Napsal jsem řadu písní pro naše přední zpěváky (V. Špinarová, H. Zagorová. J. Korn ad.), mé album Masky se stalo exponátem Muzea Vl. Vysockého v polském Koszalinu. Zkomponoval jsem hudbu k několika americkým filmům (Stockholm Syndrome, Goreality, Pill Word, Jesus Now). Jako interpret jsem vystupoval 10 let v asi tisíci představeních dvojice Šíp – Uhlíř, zpíval jsem i s několika skupinami. Do nedávna jsem byl kapelníkem legendárního undergroundového "sdružení" Aktual (ke spolupráci s M. Knížákem mě přivedl textař Z. Rytíř). Od roku 1991 jsem i novinářem. Byl jsem redaktorem Xantypy, Týdeníku Televize, šéfredaktorem hudebního internetového časopisu www.make.cd. Psal jsem (event. píšu) do Mladého světa, Ahoje na sobotu, Reflexu, Koktejlu, Time In, Sportu, Receptáře, Xantypy atd. Vyšlo mi 7 knih (do dalších jsem přispěl), Pouť za černým Kristem obdržela cenu M. Ivanova za Knihu literatury faktu 2005-07.