Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trnová koruna a možná tu clonu to bych ještě nějak pochopil, ale proč cylindr to fakt nechápu. I když jsem viděl větší moderní zrůdnosti v kostele. Umění v kostele vždycky sloužilo tak nějak k předání a inspirování víry. Takové umění pro umění je o ničem.

1 0
možnosti

J32a28r34a 85R56a53n12k

28. 5. 2015 19:28

:-)cylindr by mohl zastoupi "zpovednici", pokud by byl trochu vice uzavren.....libi se mi, mam rada sklo pro rozdeleni mistnosti:-)

1 1
možnosti

Marku a Josefe, oběma vám děkuju.

0 0
možnosti
Foto

Vynikající, jen více takových počinů (včetně článků přinášejících informace o nic) R^R^R^

2 0
možnosti

Za tohle bych Duku jenom chválil. Ostatně chválím i vás. R^

4 1
možnosti
Foto

Taky bych chválil, rád se připojím R^

2 0
možnosti

J87a87n 17P22a11v25l89í26k

28. 5. 2015 16:23

Kdyby ti odpůrci soudobých děl vedle velikánů slavných epoch chodili na koncerty, zjistili by, že velmi často dramaturgie zařadí vedle hudební velikány soudobého skladatele, někdy známého, někdy málo známého. Kdyby mohli, tak by si to jistě ti velíkánové se zájmem poslechli.

3 0
možnosti

Se soudobým uměním by to chtělo více osvěty. I ve školách, ale také doma.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že je to dobrý nápad. Ať už se na něj díváme z kterékoliv strany.

5 1
možnosti

Paní Moudrá, bez urážky, řekla jste to opravdu moudře.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Jsem hudebník, novinář a (s prominutím) spisovatel. Vystudoval jsem SPŠE Hořovice a Lidovou konzervatoř (dnešní Konzervatoř J.Ježka) - obor zpěv a skladba. Tři roky jsem byl projektantem, pak (vlastně až dodnes) muzikantem. Napsal jsem řadu písní pro naše přední zpěváky (V. Špinarová, H. Zagorová. J. Korn ad.), mé album Masky se stalo exponátem Muzea Vl. Vysockého v polském Koszalinu. Zkomponoval jsem hudbu k několika americkým filmům (Stockholm Syndrome, Goreality, Pill Word, Jesus Now). Jako interpret jsem vystupoval 10 let v asi tisíci představeních dvojice Šíp – Uhlíř, zpíval jsem i s několika skupinami. Do nedávna jsem byl kapelníkem legendárního undergroundového "sdružení" Aktual (ke spolupráci s M. Knížákem mě přivedl textař Z. Rytíř). Od roku 1991 jsem i novinářem. Byl jsem redaktorem Xantypy, Týdeníku Televize, šéfredaktorem hudebního internetového časopisu www.make.cd. Psal jsem (event. píšu) do Mladého světa, Ahoje na sobotu, Reflexu, Koktejlu, Time In, Sportu, Receptáře, Xantypy atd. Vyšlo mi 7 knih (do dalších jsem přispěl), Pouť za černým Kristem obdržela cenu M. Ivanova za Knihu literatury faktu 2005-07.