Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jen pro zajimavost pane Vasak, ve Francii zacali stavet stredoveky hrad v roce 1997 Guedelon. Ma jim to trvat pres dvacet let. Stavi se presne takovym zpusobem jak staveli ve trinactem stoleti. Zadne jeraby, vrtacky, naradi atd.. Dokonce ani nenoseji rukavice, a dalsi vymozenosti naseho veku. Jsou obleceni podle vyobrazeni z tech dob. Videl jsem velice zajimavy dokumentarni snimek o te stavbe.

1 0
možnosti
VV

To je opravdu zajímavé. V případě Kokořína ale ani tak nešlo o to, jak to stavěli, ale co stavěli. Snažit se ve 20. století o gotiku, je úsměvné. Jelikož nejsem architekt, ale spíš romantik, mně se Kokořín líbí a je dobře, že je. Velice vám pane Karbusický děkuju, zkusím se po tom dokumentu podívat.

0 0
možnosti
Foto

Čekal jsem podrobný návod, se kterým bych na pískovišti omráčil svého syna...ale i tohle se mi líbilo :)

1 0
možnosti
VV

Když já radši píšu takovýhle články, než návody :-) Děkuju.

1 0
možnosti
Foto

Václave moc pěkně udělaná reportáž. Díky za ni, je to dobrý námět na výlet.R^

0 0
možnosti
VV
Foto

R^ Krásné fotky i zajímavé povídání R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Jsem hudebník, novinář a (s prominutím) spisovatel. Vystudoval jsem SPŠE Hořovice a Lidovou konzervatoř (dnešní Konzervatoř J.Ježka) - obor zpěv a skladba. Tři roky jsem byl projektantem, pak (vlastně až dodnes) muzikantem. Napsal jsem řadu písní pro naše přední zpěváky (V. Špinarová, H. Zagorová. J. Korn ad.), mé album Masky se stalo exponátem Muzea Vl. Vysockého v polském Koszalinu. Zkomponoval jsem hudbu k několika americkým filmům (Stockholm Syndrome, Goreality, Pill Word, Jesus Now). Jako interpret jsem vystupoval 10 let v asi tisíci představeních dvojice Šíp – Uhlíř, zpíval jsem i s několika skupinami. Do nedávna jsem byl kapelníkem legendárního undergroundového "sdružení" Aktual (ke spolupráci s M. Knížákem mě přivedl textař Z. Rytíř). Od roku 1991 jsem i novinářem. Byl jsem redaktorem Xantypy, Týdeníku Televize, šéfredaktorem hudebního internetového časopisu www.make.cd. Psal jsem (event. píšu) do Mladého světa, Ahoje na sobotu, Reflexu, Koktejlu, Time In, Sportu, Receptáře, Xantypy atd. Vyšlo mi 7 knih (do dalších jsem přispěl), Pouť za černým Kristem obdržela cenu M. Ivanova za Knihu literatury faktu 2005-07.