Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Knížák a Vašek Vašák

neukřivdí ani v duchu.

Který z nich je větší pašák?

Ten s tím větším kroužkem v uchu :-)

0 0
možnosti

Hezký, pane Čejko.:-)

0 0
možnosti

Vašku, můj názor na mistra asi znáte, ale je dobré ho připomenout. Navíc o něm hezky diskutoval Chuchma v televizi.R^R^R^

0 0
možnosti

Díky, Josefe. Nestavím se do role jeho obhájce, jen připomínám jubileum pro ty, kteří ho připomenout chtějí. A přiznávám, že mám několik důvodů pro to, vážit si ho.

0 0
možnosti

Patřím k těm, na které Knížák a jeho "umění" nepůsobí, ale vaše zastavení je fajn :-)

1 0
možnosti

O to víc si ho vážím. Děkuji. :-)

1 0
možnosti

J28a54n 37R75á27ž

28. 4. 2015 13:59

Knížák je náturou pozitivní extremisty.....tedy v tom dobrém slova smyslu. V umění i veřejné angažovanosti. Kdo jej hodnotí jen podle krajních poloh jeho vystupování, nezná ho.

P.S. Jeho postřehy a hodnocení lidí i události v jeho poslední knize "Atentát" jsou super!

2 0
možnosti

Knihu neznám, ale jeho ano. Díky.

0 0
možnosti
Foto

Václave, nikdo nemládneme, ale moc pěkně udělané. A tak zbývá vždy popřát zdraví a taky štěstí.

2 0
možnosti

Děkuju, vyřídím mu to. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Jsem hudebník, novinář a (s prominutím) spisovatel. Vystudoval jsem SPŠE Hořovice a Lidovou konzervatoř (dnešní Konzervatoř J.Ježka) - obor zpěv a skladba. Tři roky jsem byl projektantem, pak (vlastně až dodnes) muzikantem. Napsal jsem řadu písní pro naše přední zpěváky (V. Špinarová, H. Zagorová. J. Korn ad.), mé album Masky se stalo exponátem Muzea Vl. Vysockého v polském Koszalinu. Zkomponoval jsem hudbu k několika americkým filmům (Stockholm Syndrome, Goreality, Pill Word, Jesus Now). Jako interpret jsem vystupoval 10 let v asi tisíci představeních dvojice Šíp – Uhlíř, zpíval jsem i s několika skupinami. Do nedávna jsem byl kapelníkem legendárního undergroundového "sdružení" Aktual (ke spolupráci s M. Knížákem mě přivedl textař Z. Rytíř). Od roku 1991 jsem i novinářem. Byl jsem redaktorem Xantypy, Týdeníku Televize, šéfredaktorem hudebního internetového časopisu www.make.cd. Psal jsem (event. píšu) do Mladého světa, Ahoje na sobotu, Reflexu, Koktejlu, Time In, Sportu, Receptáře, Xantypy atd. Vyšlo mi 7 knih (do dalších jsem přispěl), Pouť za černým Kristem obdržela cenu M. Ivanova za Knihu literatury faktu 2005-07.