Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ale to je náhoda. V neděli jsem potkal tohle:  http://1drv.ms/1htQO3F

0 0
možnosti
VV

To je hezký kousek, Jardo. Dík.:-)

0 0
možnosti
JH

Vašku, zrovna nad tím přemýšlím. Ani pro mne to není kult, ale vnímám, že pro mnohé je. Jistě víš, že v Bezstarostné jízdě se asi poprvé objevilo psychedelické umění. Potom to byl kult na druhou. Zajímavé, díky. R^

1 0
možnosti
VV

Josefe, pokud to není kult pro tebe, neznamená to ještě, že to není kult vůbec.

1 0
možnosti
VV

O tom jsem nepřemýšlel. Děkuju.

0 0
možnosti
JJ

Nejsa motocyklistou, přesto "hárleje" obdivuju. Už proto, jak se na něm obdivuhodně jezdí. Kdysi jsme vylézali kdesi z lodě a na nábřežním prostranství stálo snad padesát těchto motockylů nejrůznějších typů. Byla to pro mne úchvatná podívaná!

0 0
možnosti
VV

Nepatřím mezi motorkáře, ale to téma mi přišlo zajímavý a myslel jsem si, že by mohlo lidi zajímat. Nic víc. Vždycky se snažím psát o tom, co zajímá mě a tím pádem by mohlo zajímat i ostatní. Díky, Honzo. :-)

0 0
možnosti
VV

Já na ně taky netrpím, ten článek je spíš zajímavostí, jak jste správně odhadl, ale místo kofoly si dám radši kolu.:-) Díky, Jaromíre.:-)

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek, nic méně Harley mánii netrpím, někdy mi to připadá jako coca-cola velký humbuk,reklama stíhá rekilamu...a přitom kofola je lepší...tradice je jistě úžasná věc, ale na každém motosalonu se jen utvrzuju, že Japonci jsou nápaditější, a to pro ně nejsou choppery stěžejní výroba.

0 0
možnosti
VV

Jenomze Harley, to je Kult. Co se tyce kvality zpracovani a jizdnich vlsstnosti a konecne i spolhlivosti Harley za Japoncema hodne pokulhava.

Ale kdyz nekde odstavite Hondu, Kawu, Suzu nebo Yamu, nikdo si vas nevsimne. 

U Harleye bude kdyz se vratite temer vzdy stat nejaky obdivovatel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Jsem hudebník, novinář a (s prominutím) spisovatel. Vystudoval jsem SPŠE Hořovice a Lidovou konzervatoř (dnešní Konzervatoř J.Ježka) - obor zpěv a skladba. Tři roky jsem byl projektantem, pak (vlastně až dodnes) muzikantem. Napsal jsem řadu písní pro naše přední zpěváky (V. Špinarová, H. Zagorová. J. Korn ad.), mé album Masky se stalo exponátem Muzea Vl. Vysockého v polském Koszalinu. Zkomponoval jsem hudbu k několika americkým filmům (Stockholm Syndrome, Goreality, Pill Word, Jesus Now). Jako interpret jsem vystupoval 10 let v asi tisíci představeních dvojice Šíp – Uhlíř, zpíval jsem i s několika skupinami. Do nedávna jsem byl kapelníkem legendárního undergroundového "sdružení" Aktual (ke spolupráci s M. Knížákem mě přivedl textař Z. Rytíř). Od roku 1991 jsem i novinářem. Byl jsem redaktorem Xantypy, Týdeníku Televize, šéfredaktorem hudebního internetového časopisu www.make.cd. Psal jsem (event. píšu) do Mladého světa, Ahoje na sobotu, Reflexu, Koktejlu, Time In, Sportu, Receptáře, Xantypy atd. Vyšlo mi 7 knih (do dalších jsem přispěl), Pouť za černým Kristem obdržela cenu M. Ivanova za Knihu literatury faktu 2005-07.