Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M95a92r95t42i27n 43L81a16c16o

30. 10. 2015 20:08

Vďaka, František sa mi v Belehrade zdal strááášne starý, mal som len dvanásť.:-) A mám pred očami jeho únik po pravom krídle v nejakom zápase týchto ME.

1 0
možnosti

Měl, myslím, dva životní zápasy: na ME proti Holandsku, kdy dal sám gól a předtím připravil z křídla gólovou přihrávku Zdeňkovi Nehodovi a druhý JEHO zápas byl v Marseille, o postup na MS do Mexika 1970. Díky.

0 0
možnosti

Paráda. Pohladil jste mou fotbalovou duši. Díky Vám R^

2 0
možnosti

Děkuju, i já si udělal radost, dá-li se to tak vůbec říct.

0 0
možnosti

Franta Veselý, mistr Evropy z roku 1976, strůjce semifinálového vítězství nad Nizozemskem. R^

1 0
možnosti

Díky za připomenutí. Františkův náhlý odchod mne tehdy hodně překvapil. Vždyť měl kondici, kterou by mu mohl leckterý mladík závidět... Frantu jsem měl moc rád. Byl to fotbalista par excellence R^V

1 0
možnosti

Jiří, nikdo jsme to tehdy nečekal. Nikdy nebyl vážně zraněný, nikdy nebyl vážně nemocný. A nakonec se ukázalo, že vlastně byl. Měl nemocné srdce. Díky za komentář.

0 0
možnosti
Foto

vynikající křídlo. legenda R^

3 0
možnosti
Foto

Vašku fajn a příjemně udělý. I kdyt na fotbal nesem, oceńuju karmou.:-)

4 0
možnosti

Děkuju, Jaromíre. O to víc si jí vážím. :-) Pokud to někdo přelouská, zjistí totiž, že je v tom osud mnohých, kteří nemohli dělat to, na co měli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Jsem hudebník, novinář a (s prominutím) spisovatel. Vystudoval jsem SPŠE Hořovice a Lidovou konzervatoř (dnešní Konzervatoř J.Ježka) - obor zpěv a skladba. Tři roky jsem byl projektantem, pak (vlastně až dodnes) muzikantem. Napsal jsem řadu písní pro naše přední zpěváky (V. Špinarová, H. Zagorová. J. Korn ad.), mé album Masky se stalo exponátem Muzea Vl. Vysockého v polském Koszalinu. Zkomponoval jsem hudbu k několika americkým filmům (Stockholm Syndrome, Goreality, Pill Word, Jesus Now). Jako interpret jsem vystupoval 10 let v asi tisíci představeních dvojice Šíp – Uhlíř, zpíval jsem i s několika skupinami. Do nedávna jsem byl kapelníkem legendárního undergroundového "sdružení" Aktual (ke spolupráci s M. Knížákem mě přivedl textař Z. Rytíř). Od roku 1991 jsem i novinářem. Byl jsem redaktorem Xantypy, Týdeníku Televize, šéfredaktorem hudebního internetového časopisu www.make.cd. Psal jsem (event. píšu) do Mladého světa, Ahoje na sobotu, Reflexu, Koktejlu, Time In, Sportu, Receptáře, Xantypy atd. Vyšlo mi 7 knih (do dalších jsem přispěl), Pouť za černým Kristem obdržela cenu M. Ivanova za Knihu literatury faktu 2005-07.