Diskuse

Svíčkovou..

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Gott nás ovlivnil všechny. Příčin je celá řada, od talentu - pracovitosti, po dlouholetou kariéru. Apoliticky ovšem dodávám, podobně, jako G. Husák ! Pak jsou součástí mého dětství oba. Karel zněl v tranzistoráku Orionton, (MLR), rodiče na dece u rybníka. Nezbytná Nivea k tomu. Plechová krabice s řízky a nadávající otec, kterému se utopily lahve piva a nutil mne k potápění ... !

Ty začátky ze Semaforu byly ohromné - Woody byl zdvořilý a Oči dokonce zavál sníh! Doba zvláštní, ledacos bylo v Trezoru a v SSSR často stavěli Schody do Nebe ! Pozdější kantilény mne už moc nebraly, jako mladý muž jsem vítal hledání nějakého Brodu revolty. Troufám si tvrdit, že publikum se i rozdělilo, já byl Matuškovec, ženy vyznavačky Karla, podobně má milá maminka ...

Nezapomenu na jakéhosi uříceného člověka, který přiběhl a říká - Pusťte si rychle rádio, bude zpívat na nová zpěvačka - Eva Pilarová! Já plaval, nemaje Prsa ani znak - Vzal jsem to Vodou za rákosím kolem prámu ! Dnešní doba došla tak daleko, že psát o Mistrovi mi připadá už i nebezpečné! City a obdiv jaksi přehlušují rozum. Viz. blogy a sociální sítě. Zdá se, že opravdu - Je nebezpečné, dotýkat se hvězd ... ! :-)

2 0
možnosti
JV

Právě jsem v TV trochu sledoval dokumentík z prvního období Velkého Karla a říkal jsem si znovu, že tam byl nejlepší, pak už to jen udržoval..Mírně oponuji, myslím si, že ženské hodně zbožňovaly i Matušku. Pamatuji si rok tak nějak 1964 a odjížděli jsme ze Špindlu s lyžařským kursem vejšky a najednou jedna z holek řekla Waldemar a všechny se sesypaly k oknům a ty odvážnější vylezly ven na sníh a daly se s vousáčem do řeči. Šmahem z něj byly paf (pif paf). My kluci jsme neměli naději. Až zas tak po 100km cesty..

2 0
možnosti
JV

Dokonce 3x, a to je hattrick..

0 0
možnosti
VN

Taky dobrý a odpolední zdřímnutí klidu člověka ve věku přinutí ...;-) Rv

2 0
možnosti
ND

Tak dobré zažití, pane Varguliči, velice dobré uctění mistra :-)

2 0
možnosti
JV

Děkuji moc, Mistrům patří úcta a svíčkajdě rovněž..

1 0
možnosti