Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když si vzpomenu, co na ministerstvu prováděli někteří předchůdci pana Ťoka (obzvláště pan Řebíček a pan Bárta), tak mohu jen souhlasit s tím, že zas tak špatným ministrem nebyl... Nevím... Možná mu chyběly trochu ostřejší lokty, možná mu bylo v razantnějších krocích bráněno, každopádně se domnívám, že je ho škoda, protože byl minimálně úředníkem, který se snažil dělat svoji práci poctivě...

2 0
možnosti
DR

Zase tak hrozný ministr, byť se na něj snášela kritika za všechno možné, to rozhodně nebyl, byli tam i daleko horší. Na tomto postu si totiž vylámalo zuby už nespočet ministrů a to ať už zleva nebo zprava.

3 0
možnosti
VV

Co mohu zvonku posoudit, rekl bych ze pan Tok byl za psledni leta daleko lepsi nez jeho predchudci.

2 0
možnosti
JV

Mně byl sympatický..

1 0
možnosti
MB

Trefovat se do D. Ťoka je snadné. Čísla o stavu našich cest jsou skutečně hrozná - Kvalita a dálnice. Slovy p. Kaly NKÚ - Stát se zcela zauzlil a požírá sám sebe. Je otázka, co Ťok mohl výrazně změnit. Nepochybně napášil chyby s D-1, kalamita. Na straně druhé, se nemohu zbavit dojmu, že ještě stále šlo o jakéhosi poctivce. Rozhlodán Mandátovým Faltýnkem s Rafajem. Vláda Odborníků bude tedy ještě vyšperkována. Na scénu zřejmě vstupí Géniové Vokřál + Havlíček. Nic ve zlém - Hnutí Ano se ze Sekty již mění v Gang! I o tom opatrně Ťok v TV mluví ... :-)

4 0
možnosti
JV

To nepopírám..Jeho resort je (či byl) z nejtěžších..

2 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 731x
Nemýlím-li se (je to už pár let), živil jsem se (dobře i špatně) jako učitel. Mnohem raději se ovšem sám něco učím - může to být psaní blogů a čehokoliv nebo třeba liftovaný bekhend..Píši blogy i do Lidovek..