Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OG

Po osmdesátce nevolím. A jsem šťastnější... Nic si nemusím vyčítat :-)

1 0
možnosti
JV

Já ještě neříkám nikdy, uvidíme..

0 0
možnosti
Foto

Já jsem sice "nebuzolil" ale golfoval. Nicméměně jsem před tím stačil splnit i občanskou povinnost ;-)

1 0
možnosti
JV

Taky už nebuzolím - buzola mi visí nad knihovnou..

0 0
možnosti
VV

My volime pravidelne s predstihem. Od te doby co nas u Slap sestrelil z motorky podnikatel, ktery kdyz ho policajci dopadli nedokazal ani vystoupit z auta jak byl ovlivnen,se zena jen velmi tezko pohybuje. Proto vzdy pozadame o Briefwahl. A volime vzdy, protoze nechceme aby nam vlaldi neci rudi ci hnedi, navic jeste placeni petrorubly.

I kdyz ty volby nedopadly idealne, jsme spokojeni.

1 0
možnosti
JV

Děkuji za reakci. Sice jsem nevolil, ale politický život u nás sleduji velmi bedlivě na tranďáku i netu, případně v TV..

0 0
možnosti
MB

Za jednu z nejlepších dodolených považuji - Kdy jsme objeli - Jih Čech přes Prahu a Severem se vrátili na Moravu. Ubytování cíleně nezajištěno! Já pak spal v Autokempu, v Teletníkové chajdě (2 osoby), na VŠ kolejích. V Táboře zmatky - uvažoval jsem o Žižkově bojovém voze! Mne to naprosto nadchlo - Vlastně čundr s autem a platební kartou ... !

Volíme celá rodina, taky zajímavé - Nikdo nikoho neovlivňuje - Jsme pravý střed. Vpravo je rozum - Střed srdce a solidaritu nepopírá . Základem Solidarity - Je vyřešit sám sebe, pak lze jít pomáhat druhým - nikoliv naopak ... ...

Blahopřeji k věku a pozdravy směruji k Vám - Milému člověku ! ... :-)

2 0
možnosti
JV

Moc děkuju, já volíval pravidelně a až teď jsem si dal pauzu

1 0
možnosti
ND

Mám to podobně, pane Varguliči, i když jsem vašeho věku nedosáhla a nevím zda dosáhnu. Hodně zdraví přeji u toho bájo rozhlizeni

0 0
možnosti
JV

Děkuji, já myslím, že ten věk dosáhnete, ba přesáhnete, a to s dobrou myslí..Rozhlížet se můžete (můžeme) kdekoliv - v třetím patře i suterénu, je to stav mysli..

2 0
možnosti