To není vtip

Občas si něco předčtete v novinách a říkáte si to snad nemyslí vážně, to se nemohlo stát, možná si to budete myslet i teď, ale tohle není vtip! Jen prostá fakta.   

To není vtip 

Každý má nějaké povolání třeba opisovačka vodoměru. Opisovačka zazvoní u jednoho domu. Otevře jí pan, opisovačka se zeptá:,, Mohla bych si opsat vodoměr" ,,Ale samozřejmě" a pustí jí do sklepa, opíše si vodoměr. Když vychází ze sklepa zeptá se,, A jaké máte číslo domu já si nemůžu vzpomenout" ,,No, já nevím musel bych se podívat"

Opisovačka odešla z jednoho domu, a tu jí zastaví paní z rozepnutém kabátu a psem, začala jí z vážnou tváří, vykládat:,, Já do svého domu nepouštím žádné plynaře, odečítače elektřiny či někoho jiného! Nemám ráda, když se mi po domě prochází někdo cizí. " ,, Nechodím sice k vám, ale jednou do roka bychom to měli vidět" Žena nic nepodotkla, bez slova odešla. V protějším domě sedí na zahradě, paní se svou známou, tiše je poslouchají. Opisovačka se s nimi nehodou velmi dobře zná proto se s jich zeptá:,, Nevíte, co to bylo zač?" ,,Ano, vím, bydlí blízko parkoviště na druhém konci města" ,, A měla na sobě pyžamo" dodala suše její kamaráda,, Jak to víte" vyvalila na ní oči,, Mám doma úplně stejné"odvětila nezrušení. Opisovačka si pomyslela už jsem, zažila ledacos, ale aby se ženská promenádovala na druhém konci města se psem a v pyžamě?

Opisovačka zazvonila u své dobré známé. Rozevřou se okenice, ven vykoukne žena z nerudnou tváří začne řvát:,, Jak dlouho si myslíte, že na vás budu čekat! Už čekám druhý den, stav máte na brance" práskne okenicemi. Opisovačce poklesne čelist. Co pak ona muže za to, že si musela vzít dovolenou, kvůli otcově pohřebu? 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Vantuchová | pondělí 20.7.2015 10:06 | karma článku: 9,60 | přečteno: 762x
  • Další články autora

Kateřina Vantuchová

Pravdomluvný prezident

23.12.2015 v 10:38 | Karma: 35,44

Kateřina Vantuchová

Tak to je

22.12.2015 v 16:46 | Karma: 14,07

Kateřina Vantuchová

Hloupost či lenost?

24.11.2015 v 16:19 | Karma: 8,58