Pravdomluvný prezident

Včerejší poznámka prezidenta Zemana zahýbala jak internetem, tak i éterem. Politici jsou zděšení a Řekové se chystají na žalobu, neboť…

…prezident Zeman si opět pustil pusu na špacír a řekl něco, co si lidé myslí již delší dobu. Jen zatím na to nikdo nenalezl dost odvahy, aby pravdu řekli naplno. Náš prezident se k tomu odhodlal a vznikly z toho jen problémy.

Odjezd řeckých velvyslanců a žaloba na prezidenta Zemana se stala hlavní zajímavostí včerejších novin.

Ale prakticky řekl pravdu. Řekové se nikdy nehrnuli do práce a od jejího vstupu do Evropské unie se toho příliš nezměnilo. Evropská unie jim dává dotace z daní pracujících lidí, kteří se svého důchodu pravděpodobně ani nedožijí! Řekové si v minulosti pěkně užívali již od 45. O něčem takovém se nám mohlo jenom zdát. Situace se v Řecku trochu změnila, ale tenhle národ si už nezvykne na opravdové chození do práce. Vždyť kdysi to všechno klapalo.

Navíc Evropskou unii drží pod krkem kvůli uprchlíkům, které nepouštějí zatím dál, a my za to přimhouříme oči nad jejich obrovskými dluhy.

Výrok prezidenta bylo trochu silné kafe a není divu, že od něj politici požadují omluvu, ale prezident na tom i vydělá, zvedne se jeho prestiž v zahraničí i u nás a aféra kterou kvůli tomu vznikla, není pro našeho prezidenta žádný problém. Má už v tomto směru bohaté zkušenosti.

Jak tato aféra dopadne, změní se něco pro nás či Řeky, zatím jsou jen dohady, ale pravda, zůstává zahalené v budoucnosti, ale všechno se jistě dovíme. Media si přece něco takového nemůžou nechat ujít!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Vantuchová | středa 23.12.2015 10:38 | karma článku: 35,44 | přečteno: 1472x
  • Další články autora

Kateřina Vantuchová

Tak to je

22.12.2015 v 16:46 | Karma: 14,07

Kateřina Vantuchová

Hloupost či lenost?

24.11.2015 v 16:19 | Karma: 8,58

Kateřina Vantuchová

Komplex méně cennosti

21.11.2015 v 13:34 | Karma: 8,99