Paranoidní

Jak jistě víte, nebezpečí číhá na každém kroku, člověk by ani nesměl nos vystrčit z domu v tomhle případě z hotelu.  

 Manžele dorazili do Turecka s nadšením vybalili kufry, zašli si na večeři poté si manželka usmyslela, že by si vyrazila na místní trh zeptá se manžela,, Půjdeš se mnou na trh?" ,, Ty ses zbláznila vždyť tady je to nebezpečné "vyjekl manžel a díval se na ní vytřeštěnýma očima ,,Co by se nám prosím tebe mohlo stát?" ,, No vždyť tady kolem jsou všude teroristi!" ,,Díváš se moc na televizi" konstatovala ,,tam to vždycky nafouknou." Ještě chvíli se dohadovali, nakonec se nechal přesvědčit, ale oči měl na stopkách, co kdyby někdo vyskočil z křoví?
Při první setkáni s delegátkou, se manžel hned zajímal o bezpečnost. Sám tvrdil ,,Tady není bezpečno!" delegátka se usměje ,,Už tady bydlím pár let a ještě se mi nic nestalo a abych se přiznala, víc se bojím, když jdu domů v noci v Praze" ,,Ale mohl by někdo vtrhnou do hotelu a vystřílet to tady" vede si dál svou ,,Opravdu nemusíte mít strach syrské hranice jsou odtud 14 hodin rychlé jízdy" manželka jen převrátí oči.
Pán si však brzy našel další bod, kde hrozí nebezpečí… u moře. Jeho teorie zněla takto: Může přece přiletět vrtulník a než se člověk naděje vystřílí celou pláž. Jednou si manžele spokojeně leželi na lehátkách, když kolem letěl vrtulník manželka poznamenala ,,Měl by ses rychle schovat určitě za chvíli začnou střílet" manžel se na ní vztekle podíval ,,Vůbec nežiješ v realitě" ,,A ty máš zas bujnou fantazii!" odsekla provokativně.
Manžela bohužel potkaly zažívací potíže, proto ho raději převezli do nemocnice, ale dlouho se tam neohřál. Když balili věci nešťastně řekl ,,Ale nebude nás mít kdo odvést" ,,Proč vždyť si říkal sousedovi" odvětila manželka nezaujatě ,,Jo, ale měli bychom mu říct, že jsem byl nemocný, aby něco nechytil." manželka se rozesmála ,,Vždyť v hotelu bydlí nejméně dvě stě lidí, s další stovkou poletíš v letadle a ty se staráš o jednoho chlapa, který je až třetí v pořadí?" a kroutila nevěřícně hlavou... ,,Stejně jsem se tady necídil bezpečně" manželka si povzdechla ,,Tak zůstaň příště doma."
 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Vantuchová | středa 9.9.2015 19:35 | karma článku: 8,33 | přečteno: 560x
  • Další články autora

Kateřina Vantuchová

Pravdomluvný prezident

23.12.2015 v 10:38 | Karma: 35,44

Kateřina Vantuchová

Tak to je

22.12.2015 v 16:46 | Karma: 14,07

Kateřina Vantuchová

Hloupost či lenost?

24.11.2015 v 16:19 | Karma: 8,58