Obranou útok

     Dva měsíce před konáním krajských voleb spustila média hysterickou kampaň proti Dělnické straně. Slova o neonacistech podbarvená smyšlenými historkami měla za cíl jediné: pošpinit nás v očích veřejnosti. Vše vyvrcholilo spekulacemi o zákazu naší strany, neboť je prý nebezpečím pro společnost. V této souvislosti chci všechny naše členy a příznivce uklidnit, že ani případné zákazy nás nemohou dostat mimo politiku a na všechny varianty ze strany zkorumpovaného režimu jsme připraveni.

     Něco však mediální kolotoč, pomluvy a špinění signalizují. Liberální režim větří nebezpečí a má strach z nárůstu popularity opozičního národního a sociálního hnutí, které si získává čím dál větší počet sympatizantů všech věkových vrstev. Má strach z otevřené prezentace názorů, které sice mají u veřejnosti převahu, ale nahlas se je říci odváží málokdo. Je to také důkaz, že jdeme správnou cestou.     

     Lze se obavám vládnoucí parlamentní bandy divit? Nikoliv. Stačí se poněkud pozorněji dívat, co se u nás děje. Politický gangsterismus, mafiánské praktiky, špehování, úplatky, zákulisní intriky. To je dnešní česká politika. A vrcholem všeho je volání premiéra Topolánka – jednoho z hlavních viníků tristního stavu – po vyčištění Augiášova chlíva. Ti, kteří tuto zemi zaplevelili špínou a liberálním bacilem, ti mají sjednat nápravu? To snad ne!    

     Můžeme čekat, že útoky proti nám budou pokračovat, ba co víc, budou se stupňovat. My však odpovíme po svém. Přesvědčováním občanů o našich názorech, neustálou aktivitou, například Ochranných sborů DS, pořádáním mítinků, rozdáváním letáků a zvýšením nákladu Dělnických listů. Od korupčníků a kolaborantů si nenecháme nic diktovat! Nejlepší obranou je útok! To je naše heslo, kterého se budeme držet.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Vandas | úterý 23.9.2008 19:31 | karma článku: 9,74 | přečteno: 341x
  • Další články autora

Tomáš Vandas

Medaile za brutalitu?

10.12.2008 v 15:49 | Karma: 8,26

Tomáš Vandas

Otřesení byrokraté

17.6.2008 v 11:29 | Karma: 18,89

Tomáš Vandas

Facka Srbsku

25.5.2008 v 8:28 | Karma: 7,49

Tomáš Vandas

Hranice zůstaly

26.12.2007 v 11:04 | Karma: 8,18