Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J32a92n 31A61n96d42r57l98e

29. 11. 2019 15:30

jsem zcela urcite v dane oblasti mimo a beznadejne nemoderni, ale az do precteni vašeho clanku mne vůbec nenapadlo, ze by se jakakoliv individualni vystavba obesla bez kominu... az jsem se trochu rozhledl okolo a - fakt to je nektere RD nemaji! :-)

0 0
možnosti
Foto

Můj zemřelý manžel architekt ,přesvědčoval , každého komu navrhoval rodinný dům, aby si tam dal jako druhou alternativu topení krb - nebo - li komín. Jak tu napsala jedna z diskutujících - když nepůjde plyn, elektřina tak ti majitelé bez další možnosti topení tam mzrnou nebo si pujdou udělat ohníček ven ??? Nikdy bych dům bez komínu nechtěla, je to jak níže napsáno : jistota.

2 0
možnosti
JB

J11i91r67i 46B92o34r

11. 11. 2019 11:30

Viděl jsem v Rusku stovky bytů kde po odpojení dálkového vytápění ze zkrachovalých fabrik,vysekávali díry pro vývod kouřovodů kamen,do panelů vedle oken.

2 0
možnosti
PK

Když se některá BD odpojovala v malých městech od drahého CZT, tak jim nezbylo než si ty komíny, tedy jen pro BK zřídit....komín je jistota v dnešní době...R^

4 0
možnosti
OP

Kdybych stavěla, určitě bych požadovala komín, i kdybych celou domácnost měla na plyn nebo elektřinu. Je to jistota, že když z jakéhokoliv důvodu přestanou fungovat dodávky médií, neumrznu. Váš pan architekt jen naplno předvedl, že technické problémy jsou nad jeho síly

6 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1549x
Ing.Valtr Sodomka je technickým garantem APOKS, energetickým specialistou, znalcem v oboru odvodu spalin a technickým ředitelem firmy Messy s.r.o.

Seznam rubrik