Diskuse

Večer májový

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

:-) Některé filmy neznám, na jiné mám jiný názor. A herci? No.. Redford a Newman měli spolu dobrou "chemii", takže je fajn, když proběhla výměna. Richard Gere mne nechává chladnou, ano, je hezký, ale připadá mi takový prkenný, pořád hraje na stejnou notu, připadá mi, že Pretty Woman jako pro R. Gerea? (jak to se to b-žínku skloňuje?) i pro Julii Roberts byla nejlepší role, prostě hezký obličej, pohádka, nenáročný scénář. Gere mne vážně nikdy moc neoslovil,  zatímco Ralph Fiennes je  dle mého skromného názoru skutečně versatilní a neuvěřitelně talentovaný herec, od komedie po slizkého syčivého Voldemorta. Anglický pacient..mno, prostě velmi pohledný Angličan a aféra, podruhé se mi ten film už tak nelíbil. Viděli jste Sunshine s Fiennesem?

Vaše poznámka o kině a pozitivním gravitestu;-D Vzpomněla jsem si na Mrs. Reilly a to, jak byl zplozen Ignácius (Spolčení hlupců)

Poznámka hnidopiššká: Katharine Hepburn.

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den, paní Součková ;-D.  Katharine  opravím, děkuji. S chemií souhlasím. Gere - ano, někdy je neuvěřitelný (krom zmíněných filmů ještě Důstojník a gentleman, Americký gigolo a pak jeden, kde hraje Američana v Anglii těsně před invazí...), ovšem zažila jsem s ním i největší hrůzy - kdykoli hraje doktory (Mrazivá vášeň a ta......s Diane Lane, kde jako doktor čeká na soud za smrt pacientky, kterou nezavinil a pak umře někde v Tibetu....brrrrr! Horší než Osobní strážce! Ralphu Fiennesovi jsem možná trochu ublížila, je to skvělý herec, ale Anglický pacient pioprvé, podruhé, potřetí NE!

A to Spolčení - neviděla, nečetla :-P, nicméně jste dnes třetí člověk, který ho zmiňuje - jdu do knihovny a sháním film. Děkuji.

1 1
možnosti
Foto

;-D Zřejmě jsme s Chumem trochu přecenili filmové znalosti čtenářů idnes. Se tu chechtáme - tohle je náš denní chlebíček.

2 2
možnosti