Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S posledními větami nelze nesouhlasit, stejně jako s reklamou, že jedině Dyson vysává jako Dyson - to neberte jako posměšek, prosím. On je problém v tom, že na dobro a zlo každý nazírá z jiného úhlu a každý má pro tyto definice jiné mantinely.

Co se týká aktuální situace, snad se nepletu, když shodně s vámi vyjádřím dojem, že se jedná o cílenou aktivitu, ale odlišně od vás se nedomnívám, že cílem je zmatení pojmů, ale cíl je odlišný. Ke zmatení pojmů je to málo propracované, průhledné a neúčinné. Třeba v pozadí hledejte hledání míry pro určité skutečnosti či co já vím.

Nechci být rýpavý, ale když text anoncujete slovem božím, je případná debata problematická.

0 1
možnosti
Foto

Hledání míry? To už jsme tu párkrát měli, v historii. ;-D Většinou to s tím matením pojmů šlo ruku v ruce. Pobavil jste mě, pane Macháčku.

Inu, nechť hledači míry přemýšlí, jak z toho ven...

2 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že jsem vás pobavil. Hledání míry není historií, naopak, je to stále aktuální problematika a pokud si myslíte, že jste dosáhla plného poznání, tak se obávám, že jste na tom jak ta jedle.:-)

1 1
možnosti
Foto

Vím, že je to aktuální problematika. Proto jsem napsala, že mě z toho mrazí, pane Macháčku. Tentokrát bez pobavení. Ještě nějaké zásadní sdělení?

2 0
možnosti
Foto

Nerad dělám zbytečnou práci, takže ne.

0 0
možnosti