Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš nenávidí - OSVČ, rodiny s dětmi, samoživitele(lky), pendlery, chvilkaře, podnikatele v jeho oborech činnosti, hospodské a všechny co do hospod chodí, kolektivní sporty, chytřejší lidi co mu to dávají najevo, opozici, celou EU (trochu ho obměkčí dotace) a Kalouska.

Kdo zbývá - důchodci, pobírači dávek, státní zaměstnanci, existence v neřešitelné insolvenci. To mu na zvolení stačí, a ti v předchozím odstavci máte prostě smůlu, vy jim na to přespějete.

6 0
možnosti
Foto

I95v75a42n 87M40a34r67e68k

3. 9. 2020 20:17

S nadpisem naprostý souhlas a zasloužená karma.

1 0
možnosti

Jak se pozná svobodný důchodce? Dle různých indicií mi vychází, že musí občas prohlásit, že on (ona) nikdy ANO nevolil/a, volit nebude a pokud dostane k důchodu něco navíc nad rámec zákona tak to hned předá dětem/vnoučatům, protože ti kvůli současným důchodcům trpí a budou trpět ještě víc.

4 0
možnosti
Foto

Nejen na generační, ale také na třídní (zaměstnanci versus OSVČ).

3 0
možnosti

Pane Marku,

Na televizi jsem se nedíval. To však nebrání, abych Vám za Váš velmi zdařilý blog dal karmu R^ Napsal jste to moc pěkně, lidsky, výstižně.

2 0
možnosti

dekuju za cteni, pane Chmeliku - cist je dulezitejsi nez karmovat - tedy za me

hezky podvecer preju

1 0
možnosti
Foto

v tomto prostoru celkem nemá smysl mít k článku výhrady, ale zaujala mě poznámka, že v roce 1989 bylo dnešním důchodcům 40 a měli by umět rozlišovat. Mě bylo 34 a po celou dobu jsem měl možnost sledovat péči pravicových vlád o blaho důchodců, což je odepřeno těm, kterým dnes je 40.

5 0
možnosti

.... přidávám se!

5 0
možnosti
Foto

Jestli je něco nad vše řečené pro mne celkem strašné, čert vem stranickost kohokoliv, když politik ve vysoké funkci, tady vlastně nejvyšší, používá generalizace a pojem nenávist, nenávidí... jako kdekterý ublížený vyděračský šmudla na sociálních sítích, co chce úderně dojmout Tohle je ukázkou posunu všeho.

10 0
možnosti

Přesně tak, Radko. Posun do... Doufám, že se k tomu sprostému osvícení vyjádří i ODS. Hezkej den přeju

4 0
možnosti

Po a) náleží doříci b), takže Mára Prchal tejkon bude muset vyrobit dojemnou story o tom, jak je Andy už co pionýr v Blavě miloval a všestranně, co mu jeho dětské síly stačily, pomáhal - například se s nimi dělil o svačiny nebo převáděl přes rušné ulice. :-)

1 0
možnosti

Třeba se takové sekvence objeví v pokračování knihy o snění a bdění. Každopádně mám za to, že pan Prchal má teď na čem pracovat. Díky za čtení a fajn den přeju

2 0
možnosti

Na důchodce vždy dojde, když se blíží jakékoliv volby. Pak se stávají mantrou volebních lídrů.

7 0
možnosti

...duvod zname

myslim ale, ze hulvatstvi a lzi vcerejsim proslovem pana premiera opet "zazarily" a ze to svetlo lidem ukaze, co se deje, Zdenko

diky za cteni

1 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,01
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik