Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

takovy to i bylo, Kamilo

hezko preju a dik za cteni

0 0
možnosti
Foto

Hezký "valíčkování" ;-) ty kacky se promenádujou po náměstí i na hrází po chodníku. Všichni si je fotí, myslím, že někde v prospektu mají uvedeno : "přijeďte do Telče na kachnu. Není čínská, ani se zelím..." :)))

2 0
možnosti
MV

a moc hezky bylo "bohunkovani" s tebou v nedeli v podvecer! zdravim uz zase odjinud - normalni Nomad jsem!

2 0
možnosti
Foto

:-)R^ škoda že jste nezdokumentoval obrázkem těch cizokrajných treperendiček

0 0
možnosti
MV

Já už se fb zbavil, instac nemám a jako v dětství furt focenej syn profesionální fotografky mám k focení dost velkou nechuť. Nefotim, nepostuju. Radši si zapisuju nebo pamatuju a vzpomínám. Diky za čtení.

0 0
možnosti
AL

Chcete se objevit na plátně kin? Přijeďte na komparz do Telče! Pokud byste se rádi zahráli v americkém filmu, přijeďte se ukázat do Telče, konkrétně do Univerzitního centra Telč na Náměstí Zachariáše z Hradce . Castingová agentura nabrala začátkem května do filmu asi sedmdesát místních komparzistů ve věku od 16 do 65 let. Točit se bude do 28. května. Natáčet se budou scény do amerického hororu Devil.

:-)

0 0
možnosti
MV

Jj, díky za osvětu. Přišli a my s nimi pracujeme. A jsou skvělí, pane Licko.

0 0
možnosti
ZS

Tedy, Marku, měl jste štěstí jen na dvě vlaštovičky, já seděla v zahrádce v Telči před měsícem, pila víno a kolem mě švitořila dobrá třicítka selfí tyčí, které běhaly sem a zase tam a mapovaly každý kámen telčského náměstí a každý krůček bílých tenisek po historické dlažbě a každý paprsek slunce, který se odrážel v různobarevných sklíčkách brýlích a všechny vlaštovičky navzájem mezi sebou a všechno to švitoření a chichotání rozbil urputný Talián, který stál uprostřed a potom chodil sem a zase tam a celou tu dobu nahlas mobiloval a pořád měl co povídat, a i když už jsme byli v jiné zahrádce a čekali na oběd, tak mu ta pusa jela jak šlejfířovi, asi řídil chod zeměkoule, nebo možná něco ještě důležitějšího.Ale v Číně nebudu ... to bude určitě tou igelitkou, tu jsem v kapse neměla. ;-D

2 0
možnosti
MV

Bylo jich tu snad víc, než telcanu, ale všechny jsem fakt na pivo pozvat nemoh. A tak bych přišel z grunt. Zdravim pořád z Telče. Z dnešní noční jedeme ráno rovnou do Prahy.

2 0
možnosti
Foto

Pěkný a mám radost, že je ještě někdo menší než já R^;-D

0 0
možnosti
MV

Jitule, jako bys byla jedna z nich. Teda vejskou, pochopitelně. Jinak Slovanka jak má bejt. Pusu z Telče.

1 0
možnosti
Foto

Marku, videt to ten brejlatej kocour, tak mate vsichni tri ty nejfajnovejsi barvy na svete.

0 0
možnosti
MV

Já duhovou, Jene. A docela by mě zajímalo, co budou vlaštovky případně psát, až fotky někam postnou...

1 0
možnosti
Foto

Jako vždy, skvělé vyprávění. R^

A teď už to máte jasný, Marku, že "zavilé čínské špionážní centrály" Vás mají ve svém archivu navěky uloženého, anžto si stáhly ta selfíčka z jejich hujávejů rychleji, než se jim to uložilo v paměti.

Naštěstí tam budete figurovat jako přátelský, milý a zdvořilý člověk. :-):-):-)

...

0 0
možnosti
MV

Dal jsem si s Číňankama pivo v Telči. Kdy by mě to kdy napadlo. Ale stalo se a už se nedostane. A jsem za to rád. Špionážní centrály mám v případě těchto dvou u zadku, Marku. Fajn večer preju

1 0
možnosti
AL

Z nádherného článku (jak jinak) spisovatele Valička:

---------------------------------------------------------------------

nožičky, prdelky, tělíčka, prsíčka, plznička, ... a tu, co už stála jsem měl do pasu. Malinký holky to byly. pozn. když tu stojící měl ctěný autor do pasu, tak šanuju max.výšku na 0,55 m. :)

Opět nádherný článek a pouze literární barbar by nedal karmu.

V duchu článku, dávám karmičku.

P.S. První článek, kde bloger (a ještě k tomu vynikající) napsal něco hezkého o Číňanech a neptal se na lidská práva. Že by první vlaštovka? Ne, hned "Dvě čínské vlaštovky" :)

1 2
možnosti
VN

Škoda, přeškoda těch selfíček, ráda bych se podívala. ;-)

2 0
možnosti
MV

Tyčka nebyla moje. Budou si mě prohlížet jen v Číně...

2 0
možnosti