Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

tak jsem nedočetla první stranu diskuse, neb se tu chlapi hádáte jak děcka o žvejkačky. autorovi dík za vlídný pohled z druhé strany, ale prosím, kašlete na spory těch dvou, oni jsou jak staří manželé, taky bez sebe nemohou být a nesolit se

0 0
možnosti
MS

To myslíte vážně? Co na to vaše matka?

1 0
možnosti
MV

myslim to vazne, jsou situace, se kterými proste nesouhlasim

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že blogeři by neměli psát o jiných blogerech ve stylu "ten je slabej, tamhlencten píše líp, pokuste se přidat, třeba se pak dostanete na úroveň tamhlenctoho" atp. Na lidovkách je to dokonce ve statutu diskutéra. Vy se, Marku, zjevně pokoušíte o stejnej žánr jako MM a - s prominutím - jemu to jde líp. Tohle se vám třeba vůbec nepovedlo. Nevím, zač se tu uděluje VIP, ale MM je tam už po těch pár článkách zaslouženě (na rozdíl od některých politických blekotalů). A naříkat, že začal letos a je navržen na blogera 2013.... o tom přece taky rozhodli čtenáři, kteří pro něj hlasovali, ne?

2 0
možnosti
Foto

Pane Buriánku, souhlas. Až na to, že jako bloger Lidovek přesně děláte to, co odsuzujete (ten váš textík, kde jste v souladu s tam momentálně vítězivší klakou začal hanit jistého Jirku B., byl mimořádně odporný). Tamtéž, pokud je tamní Váš guru naprosto v rozporu s kodexem diskutéra, lezete mu kamsi a oponenty označujete za hnidopichy. Karlovi Boháčkovi se omlouvám za tento vstup, zdánlivě nesouvisející s jeho článkem, nicméně charakter osoby jménem Buriánek mě donutil k tomuto vysvětlujícímu přípěvku.

0 0
možnosti
Foto

Ten pán, o kterém píšete, byl svým psaným projevem vždycky spíše bloger než novinář. Psát o vaření, mamince a dětičkách - a ještě být za to placen, to přece muselo jednou skončit. Teď píše jako ostatní zdarma a odměnou mu je karma, případně stejně bezcenná cena Blogera roku. Jinak o VIPech nerozhoduje kvalita textu, nýbrž jen a jen náklonnost pana šéfadmina.

2 1
možnosti
PK

P91a51v78e10l 40K94u39l39a

6. 3. 2014 14:18

Jj, blogerem roku, ve kterém blogerem nebyl :-). Ale on to pan Dvořák určitě rozumně zdůvodní:-/

3 0
možnosti
MS

už to zdůvodnil, nečetl jste to? Velmi, velmi zajímavá odpověď

1 0
možnosti
MV

necetl jsem Dvorakuv clanek, nemohu porovnavat

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 27,98
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik