- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
diky, Viktorie, jsem netusil, ze ke zabloudite i k mejm blogum. dekuju
K pohance mám poněkud rozporuplný vztah - celá vařená na jakýkoliv způsob mi chutnala jako piliny. Ovšem kaše z pohankové krupičky nebo vloček mi chutnala moc. A ještě ten povznášející pocit, že jsem udělala něco pro své kornatějící cévy - k nezaplacení.
vono je na ni nejlepcejsi to, ze se da mixovat se vsim moznym - cerstvou zeleninou, houbama, orechama, slaninou, různym korenim, opecenejma bramborama....puste hlavu na spacir, Dano a objevite i dalsi lahody z cekanky, nez jen tu na sladko...fajnovy fantazirovani preju!
Marku, Zorina to má dobře srovnané. Škvarky jsou škvarky a pohanka je pohanka
Ivano, srovnavat, vyrovnavat, prerovnavat, rovnat, narovnat, dorovnat a mnoho dalsiho je v jeji DNA stejne silne, jako chut zit. o tom to asi vsechno v ni bude. dekuju za cteni a fajnovej zbytek soboty preju
je mozny s maminkama nesouhlasit, Honzo?
Tatarák z vařených studených brambor taky jde. Složení totéž jako v tom pravým. Občas dělám na topinky.
Pohanka-dobrý. Znám. fantazii se meze nekladou.
Lido, tatarak z varenejch brambor zni stejne nadejne, jako kdybych prohlasil, ze Mata Hari byla taky skvela soustruznice. Mozna jo, ale tanecnici a špyjónkou byla urcite lepsi. tatarak je maso a brambory miluju na vsechny zpusoby - jen ne tatarak. a s pohankou mate recht - fantazii mezi neklade. o tom zadna. dekuju za cteni a peknej vikend preju
Teda pohanka, no, zatím jsem ji nejedlá v úpravě kdy bych mohla říct, že mi chutná. Takže buď je to jedno z mála věcí, který mi vysloveně nechutná, nebo jsem ještě nenarazila na tu správnou úpravu.
Škvarková pomazánka z pohanky to nebude (měla jsem z ní sekanou a to byl hnus největší).
uvarenou pohanku na panev, na ktery osmazite cibulku, cesnek a predem namoceny suseny houby (idealne hriby) z leta. pred vhozenim pohanky na panev na ni s cibuli a cesnekem opecte jeste uvarene brambory. prohodte s pohankou a zasypte cerstvym tymianem a lehce jeste prolejte olivovym olejem...dalsi varianty jsou jen na Vas, Zuzko...dejte se do toho - nebudete litovat! a diky za cteni. a na dalsi jidla "jako" se vykaslete...zivot je prilis kratkej na to jist blby jidlo!
to si nemuze dovolit, maminky nezklamavaj, prece, Klaro
fajnovej vikend a hezko preju
Marku, bacha! Zorka může překvapit a na tuty se zjevit před barákem
nebyla tam, asi v tu dobu byla na Mačupiču, Jitko
Panečku, to byl dialog! A ta pohoda!
dialog je zaklad - a dobry jidlo! samozrejme
diky za cteni, Anatole (vyborny jmeno!!!!) a preju fajnovej vikend
A máma má pravdu, škvarky mají být škvarky to dá rozum!
Vlku, teply skvarky se soli a peprem - moje nejmilovanejsi bonboniera!!!