Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Při sledování páně Vančurova Rozmarného léta se mi vybavila jedna říkanka na "P", spíše asi její část, z období ´68, pronášená jednou z velmi populárních TV hlasatelek:

Postavíme proradným politikům prodejný parlament. Pak plavte, pitomci perverzní.

A chce se křičet:

Prodejný parlament postaven. Proradnost prodejných politiků povýšena, pitomost pulzuje příčně politickými postavami, přece plavat pryč politici pochybují. Pouhou pitomostí pokoušejí přesvědčit přítomné publikum předat prostřednictvím pavoleb právo pakáži posunovat páchnoucí politiku pod područí pánů parazitů.

Panoptikum politiků prezentuje podivný průběh předvolebních představ, pak předloží prázdný paragon paňácům pasivně přihlížejícím paskvilům plynoucím pod perem politickým pisálkům.

Přece: pravidelný průběh pochybného hospodaření, prezentující pakování politických portmonek, posléze posune přemýšlení paňáců, pak přeruší prohnilý pacht pospolitosti, pomůže přeměnit parazitismus pod pozvolnou převahu práva, pracujícího pod parabolou pravdy.

Přemýšlíte podobně?

3 0
možnosti
MP

Podobné p..oviny považuji za primitivní pitominy.  Kniha je o faktech, že neexistuje politik pro blaho lidí. Věříte li, že jsou takoví, pak vám gondoluji upřímnou soustrast.

0 2
možnosti
MP

Rambousek-Všežravý stát.  Vřele doporučuji. Jsou tam všechny důvody, proč většina politiků, včetně pana Bureše, pardon Babiše, vstupuje do politiky. Zcela výjimečně ve prospěch oVčanů.

0 2
možnosti
MP

Ještě jste zapomněl na heslo- Dotace nikdy nezrušíme, přece se neožebračíme.;-D

4 0
možnosti
Foto

Pravdivé a navíc vtipné heslo.

2 0
možnosti
MP

Nezaměstnanost se může snížit JEDINĚ podporou všem drobným živnostníkům-zjednodušené daně, co nejnižší daně, atd. Žádné registrační pokladny, žádná minimální dan atd.

2 0
možnosti
Foto

Jestli si myslíte, že politici jsou schopni někomu zajistit práci, tak se velice mýlíte. Produktivní práci pro lidi zajišťují zaměstnavatelé, kteří něco potřebného vyrábějí nebo poskytují potřebné služby.

5 0
možnosti
VA

To sice ano ale politici musí těm zaměstnavatelům utvořit takové podmínky aby mohli zaměstnávat lidi a pokud možno je slušně platit!!

5 0
možnosti
MP

K předvolební agitaci stočí troje- koblihy, zdravotnictví zdarma, boj proti korupci.. Koblihu hned sníte, těch třicet korun vám tisíckrát srazí v daních a korupce bude pokračovat dál, dokud neskončí všechny dotace. A lid se bude divit, proč už 25 let se vůbec nic nezměnilo a stále má prázdnou peněženku.

6 0
možnosti
LK

L44u74d78ě69k 41K38r36á28l

13. 9. 2014 9:39

asi nejsem žádný genius ale tak blbej abych šel volit nejsem. už není žádný argument pro to abych šel. nikdo z nich si nezaslouží hlas. je mi jedno, kdo vyhraje, jsou to všechno šmejdi.

1 0
možnosti
VA

Pravdivé předvolební sliby? Politici hodlající splnit to co naslibovali? No sci-fi mám ráda ale tohle by nestvořil ani Asimov;-D

8 0
možnosti
MV

no to rozhodne uplne ne, ale alespoň by to nemuseli tak debilne komunikovat...

0 0
možnosti
AS

A93d39a67m 25S89t29a94v79a

13. 9. 2014 9:18

"Zkuste žlutým nanést téma ...": A to jsem vás vždycky považoval za slušného občana....

0 3
možnosti
MV

slusnym občanem stále jsem, pane Stavo, jen se mi proste nelibi "vztah" KDU CSL k mozne adopci deti homo pary

a slovo "zluty" jsem pouzil z duvody jejich korporatni barvy, zadne rasisticke pozadi za tim nehledejte a preju vam lehke rozhodovani před volebni mistnosti

5 0
možnosti