- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Marku, opět skvělá představa a námět k vaření. Zdravím a fajnovej den přeju!
takze drzkova! chlapy doma te budou, Jitko, milovat estevic! fajnovou stredu preju a diky za cteni
No,tak jste mi to zase nandal.Už pomalu měsíc suším v lednici sklenici držťkovky,stále jsem odolával a teď je po všem.Ještě se pokusím vydržet do večeře,ale pak bez milosti jdu na ni!!! Kašlu na hubnutí,tenhle Váš článek je horší než zbraně hromadného ničení !!! Za trest jsem Vás navrhl na Blogera roku.Ještě jednou díky za "dršťkové pohlazení" ...
archivni drzkova...co vic si prat?! diky za cteni a preju fajnovej den. a za nominaci diky, i kdyz mi fakt velkou radost dela spis to, ze lidi bavi moje skladani slov dohromady
To není fééér, dneska jsem zahájila půst a teď tu slintám!!! Asi jí vyrobím aspoň z hlívy, no
Nebudete litovat,je trochu tužší,ale máte-li pevný chrup...Dobrou chuť !
Pro mě bloger roku - vy a pan Melichar. A vaše maminka! (Může být maminka bloger roku? Ach, koho to zajímá, prostě je a hotovo. )
no vidite, Dano a ani nemusime cekat do konce ankety a jejiho vyhlaseni. dekuju a preju fajnovy dny!
Nevím, ale takové detailní popisy dobrot by měly být zakázány. Co teď mám dělat? Je noc a já mám úplně rozbujařené chuťové pohárky a přitom naprázdno polykám sliny!
U nás v ulici dříve bývalo řeznictví doplněné jídelnou na stojáka, každé ráno se odtamtud linuly všechny ty neodolatelné vůně dršťkovky, gulášovky, párků, uzeného, za výlohou "montérky" pochutnávající si na těch dobrotách, vždycky jsem litovala, že jsem kancelářská krysa a musím běžet do práce, protože v tak časnou hodinu jsem ještě neměla přestávku na svačinu.
Zvláštní je, že ta jídelna zmizela, přitom tam bylo každé ráno plno.
Rozumově dávám karmu, pocitově bych Vás teď nejraději uškrtila.
nejsem škrt, tak klidne škrťte, Leontyno...a sem tam, byt jako kancl krysa, do teplyho useku vrazte - bohate se vam odmeni! krasny dny preju
Markuuuu, tohle mi nedělejte. Právě jsem si dala na fejsbůk můj první RAW dort, a hned mi pod ním přistál tento Váš blog!!!
A víte, Marku, že jsem na Vás a Vaše gourmetství včera myslela, když jsem marodnému manželovi vařila z uzených žebírek pořádné šunkofleky a z vývaru uzený oukrop, vše řádně očesnekované (upíři se vystěhovali)? Jinak jste mi zase podráždil chuťové pohárky a dršťkovka bude pozítří. A ovar třeba taky, stačí, když kus ubereme našemu psovi
takze zacinam slouzit i jako inspirace - to nejni blbej zivot! doufam, ze maroda zebirka postavila na nohy! diky za to, ze me ctete a krasno preju
Držková mi moc chutná a dnes poprvé jsem měla pocit, že se její vůně line z monitoru. Přeju prima den
az tak, Nike? to bysme si meli nechat patentovat... preju fajnovy dny!
Děkuji Marku... Napsal jste to tak dobře, že se v mé hlavě rozeběhly připomínky chutí a vůní... Ach ta živočišnost... A ač z Prahy, dopřávám si čas od času podobné hody v Uhlířských Janovicích. Jídelna pana Klepiše na náměstí nemá chybu
zivocisnost je dosud nespecifikovany perpetum mobile, Jitko. a diky za tip, kdyz nekdy pojedu pres UJ, pana Klepise rozhodne navstevou poctim!