Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K73a22r22o90l 70W49i57l68d

11. 8. 2020 0:54

Smyslem pohlavního styku nemusí být jen plození dětí, ale také potěšení. Na to mají právo i homosexuálové. Pokud jde o svatby, jejich spojení by nemuselo znít jako manželství. Je jedno, jak se pojmenuje. Důležité je, aby měli stejná práva jako manželé heterosexuální. Včetně práva na společné děti, i když je nesplodili spolu.

3 1
možnosti
MV

souhlasim a diky za prispevek

1 0
možnosti
JH

J13a29n 60H36l19a77v13á90č

10. 8. 2020 16:53

V této souvislosti bych krátce uvedl dvě věci:

1. Člověk není živočichem ovládaným slepým pudem. Je rozumovou bytostí, která uvažuje o životě, o tom co dělá a v životě se rozhoduje.

2. Smyslem pohlavního styku je plození potomstva a toho je možno dosáhnout pouze pohlavním stykem muže s ženou.

Tyto skutečnosti by si měl každý uvědomit.

1 2
možnosti
MV

smyslem pohlavniho styku je plozeni potomstva - o tom zadna

jenze, nevim jak u Vas, lide soulozi a miluji se vicekrat za zivot, nez jen s planem plozeni. vite o tom?

a k tomu rozumovemu: ano, mate pravdu. proto mi rozum nebere, kdyz nekdo, kdo uziva prava napr. na svatbu druhym takove pravo upira

hezky den a diky za cteni

4 0
možnosti
JP

Pane Valíček, proti žádnému člověku nic nemám, ani Váš životní příběh neznám. Ale na základě Vašeho článku se domnívám, že nadpis Vašeho článku vyslovuje realitu, do které jste se i Vy přihlásil. Souhlasíte s "plozením dětí" pro účel poptávky dvojic, které nemohou mít spolu vlastní dítě. Takto chcete přivádět děti do prostředí, které není přirozené. Každé dítě má přirozené právo na otce a matku. Vy kradete těmto dětem toto právo ještě před narozením. Styďte se.

Znáte příběh maturantky, která vyslovila, že nemá ráda homosexuály? Nepustili ji k maturitě. Kdo jí bere její názor?

Statistika mluví jasně o šíření pohlavních nemocí i výskytu zločinů u skupiny, která je označena jako homosexuálové. Homosexuálové jsou nebezpeční lidé, žádná rozumná společnost nemůže podporovat tyto dvojice ani vzdáleně podobně, jako manželství a rodinu.

2 2
možnosti
AN

A52l53e61š 84N80o91v45á66k

10. 8. 2020 14:37

nepustili ji k maturitě kvůli názoru, nebo prostě jen neměla odpovídající výsledky?

0 0
možnosti
Foto

Ve smyslu významu nadpisu článku jsem proto zvědav - za jak dlouho z dílny ČSSD, která je jednou ze stran, která ve svém stálém programu trvale usiluje o budování tolerantní společnosti, vzejde zákon, kdy "jakákoliv forma otevřené netolerance k přihřátým spoluobčanům bude v ČR trestným činem"???[>-];-O

0 2
možnosti
MV

Když už teda budu reagovat na Váš příspěvek (protože mám za to, že reagovat by autor měl), tak sdeluji: pro mě "prihratej" za každých okolností příjemnější než hlupák. Pěknou neděli přeju

5 1
možnosti
PS

489 příspěvků k tématu, který řešili a vyřešili vzdělanci. Přitom stačí si prostudovat jejich díla, např.:

"Nemylte se: Ani smilníci, ani modláři, ani cizoložníci, ani nemravní, ani samcoložníci (homosexuálové), ani zloději, ani lakomci, opilci, utrhači, lupiči nebudou mít účast v Božím království" » 1 K 6:9-10 (Zápas o duši č.100 str.19 na http://www.reformace.cz).

"Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr. Štěpán Rucki CSc. V článku je precizně popsána nutkavá (kompulzivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté. Každá závislost je léčitelná, ale předpokladem vyléčení je chuť a vůle pacienta dosáhnout vyléčení, změny.Každá závislost je léčitelná, viz díla pana Břetislava Kafky z Červeného Kostelce. Zvláště "Kultura rozumu a vůle". Stačí jen se rozhodnout a dát se cestou zdravého rozumu.

Paní Courtová o GLBT:

https://www.denik.cz/tenis/marget-courtova-tenis-legenda-20200124.html

Pokud se někdo bojí seznámit se s uvedenými díly a studiemi a třeba i částečně se jimi řídit, platí: Bojím se čtenáře jedné knihy - St.Římané.

2 1
možnosti
MV

Ještě "Kladivo na čarodějnice" jste zapomněl. Dekuju za čtení a hezké dny přeju

4 1
možnosti
MV

Dekuju, Ilono a hezkej srpen přeju.

1 0
možnosti
Foto

J28a77n 94A14n41d48r73l97e

7. 8. 2020 21:35

Marku, naprosto souhlasim s tím, co píšeš.

A PP je karneval a jako takovy jej beru. Nevážně, groteskně s vážným společenským podtextem.

Nehodnotím lidi podle barvy očí, pleti, sex orientace atd., ale podle chování a jednání vůči mně /mojí rodině/ společnosti a určitě kolikrát ani netuším, jaké je člověk, se kterým mám shodu či spor v tom či onom, orientace. Mmch blbost je mnohem slepější než třeba spravedlnost a kvete napříč lidstvem, že.

Pokud jde o homosexuály, resp. společenskou diskuzi okolo, vadí mi dvě věci. U té první ani nevím, jestli jde o projev homosexuality, spíš půjde o projevy charakterů, osobních ukřivdění a třeba i tužeb po výhodách a moci konkrétních lidí: dávají ostentativně až agresivně na odiv svoji jinakost (v tomto případě sexuální) jako přednost a jejich vývody mi zavání pozitivní diskriminaci. Na tu jsem citlivý i u jiných menšin. Zato u té druhé mám jasno. Manželství je podle mne terminus technicus pro svazek dvou lidí, jedné ženy a jednoho muže. Nemám absolutně nic proti tomu, aby registrované partnerství požívalo stejných pravidel jako manželství, včetně výchovy dětí apod, to se stejně děje a je to dobře, ale myslím, že z výše uvedeného principu to nemůže být "manželství". Už dříve jsem to rozvedl v https://janandrle.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=310972

hezky vecer :-)

2 0
možnosti
MV

zdravim, Jene a peknou sobotu k vam domu preju

dekuju za cteni

k tomu, co pises:

- kazda skupina ma sve exhibicionisty - tu ve vetsi mire, tu v mensi mire - jestli se k nektere pripojim, nebo ne, je jen a jen moje rozhodnuti (ja mam v kazde skupine spis bliz k lidem, kteri me zaujmou cimkoliv jinym, nez nejakou demonstraci nebo exhibiconismem)

- k tomu nazvu svazku: mne je to fakt jedno - takze kdyby takovy svazek pojmenovali treba "simsalabim", budu souhlasit

jenze...ja nepatrim k tem, kteri se potrebuji zenit/vdavat a tak jsem v tomhle malo "soudnej", a proto mam pochopeni pro to, kdyz nekteri kluci a holky chteji normalni svatbu

jak to dopadne - uvidime

a mizime k vode - ma bejt zase hic

3 0
možnosti
JS

Tak ono stačí takový pochod Prague Pride a mnoho lidí, kteří to vidí a doposud byli v pohodě začnou mít o homosexuálech a jejich neškodnosti pochybnosti a těžko je pak přesvědčit, že většina jsou v pohodě.

6 3
možnosti
MV

jde o karneval a k nemu patri kostymy

taky me to netankuje - nechodim tam. ale nebudu na zaklade karnevalu soudit i o vsem zbyvajicim

diky za cteni a hezkej srpen preju

4 0
možnosti
PS

Víte, to že nechcete mít děti je Vaše výsostné rozhodnutí a nikdo Vám ho nemůže brát. Zde v ČR nejsou příslušníci LGBT komunity nijak diskriminováni. Nikdo Vás nevyhazuje z tramvaje nebo z hospody nebo z bazénu... Prostě jste každému víceméně ukradení, stejně jako kdokoliv jiný. A nikdo by vás neřešil a neodsuzoval pokud by nebylo Prague Pride. Prague Pride je pro Vaší komunitu naprostý průser, protože tím nasíráte spoustu lidí, kterým jste byli jedno a neřešili vás. A těmi exhibo hovadinama vytočíte mraky lidí, kteří by o vás ani nevěděli. Jestli chcete skutečně pomoci diskriminovaným členům vaší komunity tak uspořádejte např. Istanbul Pride, Teherán Pride, Káhira Pride, SAE Pride, Peking Pride atd. Tam jistě pomůžete, ale zde, zde se jen vlamujete do otevřených dveří, kde to nebolí, ale nese to nějaký prachy, že? Ale výsledek podobných akcí je 0... (nula).

7 3
možnosti
MV

jak vite, ze bych deti nechtel? to za prve.

a k ostatnimu: cast odpovedi viz shora panu Schmidtovi a pak doporucuji, prostudovat program PP - tam se o podporach pridu jinde doctete

a k tem "prachum" - nejsem placeny, sepsal jsem sve zkusenosti a prozitky - zadarmo

ale i tak dekuji za cteni a mejte se hezky

2 0
možnosti

M91i67r96e36k 49Ř28í62h52a

7. 8. 2020 19:18

Pane autore, rozhodně nejsem homofobní. Můj bývalý švagr patří k této skupině lidí, znal jsme jeho partnery a nijak mě to nepohoršovalo. Ale co mě na něm bavilo, že nejdřív byl člověk, chlap atd a svoji homusexualitu neměl potřebu nikomu sdělovat, protože co je komu do toho, že. Na Prague Pride by nešel (aspoň tak jak jsem znal před lety jeho názory) považoval to za srocení "podivných exhibicionistů". A co s týká adopcí a manželství. Mic sobře si pamatuju, když se jednolo o registrovaném partnerství. Zástupci komunity tvrdili, že jim nejde ani o manželství ani o adopce dětí. Takže lhali. A pokud mi někdo lže, nebudu mu věřit.

2 2
možnosti
MV

ano, souhlasi, ze kdo lze, tomu se nema verit

na PP take nechodim a myslim, ze podle toho, co jste napsal, ziju podobnym stylem jako Vas svagr

nemam potreby jako on, ale budu se vzdy zpusobem, kterym mohu, zastavat tech, kterym je tento narok/pravo - je jedno, jak to pojmenujeme - upirano

preju hezky leto a dekuju za cteni

2 0
možnosti