Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Tak jsem se právě dočetla,že volný pohyb psů bude na Parukářce omezen;-Dže by to tam až taková idylka nebyla?Možná že se vrátíme k normálu-tzn že psi budou na vodítkách a volně běhat budou děti.

1 0
možnosti
Foto

Marku, nejste sám, kdo vyskakuje jak čertík při jakékoliv kritice:-) Vy aspoň nemažete (příspěvky).

0 0
možnosti
Foto

Marku, dneska ne;-)....tak třeba zas příště

3 0
možnosti
Foto

Marku, nechodíte taky s panem Andrlem?V

1 2
možnosti
Foto

Navážejí se do Vás ti samí diskutující, co obtěžují mne, tak mě tak napadlo, ... Dost trapní diskutující, abych upřesnila:-/Rv

0 3
možnosti

Pane Valičku, říká vám něco slovo klimakterium? Já jsem ještě mladá, ale znám to od tchýně, ta je takhle nevrlá a ublížená jako vy už delší dobu. Kolik Vám je let?

6 0
možnosti
Foto

To že Vám nesedí tchýně vždy neznamená, že je to otázka klimakteria. Ona by zase vaše nálady mohla svádět na premenstruační syndrom. Někdy umění naslouchat dokáže vyřešit různé žabomyší války a když do toho přidáte i trochu sebekritický postoj zjistíte, že není ublížená a nevrlá, jen si asi připadá zbytečná a nepochopená.

Tato situace však není dobrá ani pro Vás, tak ji změňte. Nezavírejte svoje názory za mříž, ale  s vaší tchýní si  je někde v kavárničce vyměňte a zapracujte na tom, aby se vztahy změnily.

Je to jako myšlenka, že děti které dáme pod zámek jsou dobře chráněny. Když s nimi o nebezpečí které jim hrozí nebudeme diskutovat, nemůžeme mu ani zabránit, protože ony neví, čemu konkrétně se mají vyhnout.:-)

1 2
možnosti
KB

K90a63r22e60l 40B77o90č78e35k

11. 5. 2014 18:33

Všem je líp, akorát bezdětní mrzouti nechápou, proč je tam plot...celkově časy se mění a je víc nebezpečí a víc psů a koček a ujetých lidí, kteří nemají soudnost. Ale plot ještě neznamená bublinu. A článek jsem četl dvakrát, nechal si ho rozležet v hlavě, přečet jsem i diskuzi, ale furt nějak nemůžu najít tu nadsázku, furt vidím Ebenýzra, jak brblá.

4 0
možnosti
MV

psy a kocky nejsou nebezpecni, nebezpecne je nekdy jejich vedeni lidmi, jako je nekdy "nebezpecna" vychova lidi lidmi

nebrblam, jen zapisuju, ale zrejme ne tak, aby to zapadlo do oci a hlav vsem ctenarum - to je vždycky risk

0 1
možnosti
NP

Je moc dobře, že pan Valíček nemaže příspěvky a kdo chce si to tam dohledá a udělá si obrázek SÁM.;-)

4 1
možnosti
MV

proc bych mazal? at si kazdej precte různe názory. taky me to bavi a leckdy pobavi.

1 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že to na Parukářce znám, takR^ Nějak jste ale zapomněl zmínit hospodu vedle dětského výběhu;-D

0 2
možnosti
MV

Myslite hospodu s pridavnym urychlovacem v podobe thc výparů?

Nezapomnel, ale je uz vice méně soucasti mého ja natolik, ze ji nezminuju...

1 0
možnosti
NP

Pracovat s dětmi, chránit je a vyjít vstříc těm, kteří chodí venčit....se dá vyjádřit jedním slovem TOLERANCE, která tam na Parukářce mezi  pejskaři a ostatními návštěvníky byla a stále je. Znám to tam moc dobře, bydlela jsem tam 20 let . Vystihl jste to dobře a trocha ironie a nadsázky nikoho nezabije a tolerance je mezi lidmi stále méně...

3 0
možnosti
Foto

Čím víc budete děti chránit, tím více nebezpečí je  životě čeká. Vezmete jim přirozené obranné reflexy a když je přestanete vodit za ručičku a dohlížet na ně, nebudou se umět orientovat a bránit v džungli zvané život. !

1 2
možnosti
MV

ano a když podobnou situaci nekde popíšete s nadsázkou, tak vas pak atak od lidi, co uplne presne nechytili to, co jste chtěl sdelit, tolik neprekvapi

diky, Marie, jsem rad, ze to takhle popsala zenska, u které se tak nejak od přírody predpoklada maximalni empatie k detem!

0 2
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,01
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik