Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Moc pěkný, lidský, přesvědčivý. Musím se na toho člověka taky podívat. Díky za hezké počtení.

8-o

0 0
možnosti
MV

Rádo se stalo. Doufám, že se bude líbit tím, jak jeho práce dokážou nakopnout lidskou fantazii. Hezky dny preju

0 0
možnosti
IJ

I24v89a47n 79J24i19r70e28š

5. 2. 2018 16:43

Ano, je to tak. Ale čím jiným je takový způsob práce s faktem - vybrat jednu událost, jednu osobu v té skupině naprosto atypickou a to vydávat jako něco v té skupině většinového a běžného, než klasickou, trapnou manipulací.

2 0
možnosti
Foto

R^lidi jsou různý ale je fakt, že čest poraženým je pro mnohé Zemanovce věc neznámá-karma MarkuR^

2 0
možnosti
MV

Ne všichni, Libo, ale z diskuzí podzruznymu

1 0
možnosti
RK

Zbytečná slova na téma, myslím si, že my jsme lepší než oni...

0 2
možnosti
MV

Téma blogu byla instalace Kintera objektu v nemocnici Motol a tím vyvraceni teze, že umělci jsou povl.

4 0
možnosti
VM

A vidíte, já se zase setkal se spoustou zoufalých až nenávistných reakcí ze strany voličů poraženého páně Drahoše :-)

12 0
možnosti
MV

To nerozporuji. Napsal jsem ale také to, že ne všichni voliči Zemana se tak chovají. Zřejmě jste to přehlédl. Dekuju za čtení mého blogu a fajn den přeji.

2 0
možnosti
PP

P24e71t27r 46P13a52c45k16a

31. 1. 2018 22:05

Tu výstavu v Galerii Rudolfinum jsem viděl. Ještě, že byla zadarmo. Nelíbilo se mi to. Jednotlivá díla vypadala jako bordel naházený na jednu hromadu. Jednou klávesnice, jednou staré pračky. Ale uznávám, třeba je chyba ve mě. Nepochopil jsem myšlenky autora a nic povznášejícího jsem v tom nenašel nenašel.

Rozhodně bych si nedovolil autora označit za póvl. Ale ať mi on prosím neradí jak se mám chovat já, koho mám volit. Pokud to udělá, tak je ta pražská kavárna (novější výraz pro to samé - lepšolidi).

11 2
možnosti
Foto

Výstava byla zadarmo? Kdo a z čeho zaplatil pronájem, světlo, teplo, instalaci výstavy? Možná si to zaplatil umělec ze svého, ale pravděpodobnější je, že to zaplatili daňoví poplatníci, kteří mají tu drzost označit umělce za póvl. Asi nepochopili, že umělec je něco víc a oni mají povinnost ze svých skromných příjmů odvést nemalou část na realizaci jeho úžasných uměleckých počinů. ;-D

4 2
možnosti
Foto

Osobně se zajít podívat nemůžu, našla jsem aspoň na internetu.R^R^R^ Díky za zprostředkování.

A co se urážek týče, najdou se hrubiáni i mezi těmi, co volili Zemanova protikandidáta.

1 0
možnosti
MV

To nerozporuji. A doufám, že se Kintera líbil.

0 0
možnosti
Foto

Především mě děsně s....e výraz "pražská kavárna" a to z úst člověka, který má chování "hospody V. cenové kategorie". Škoda, že náš Parlament dosud nenapadlo uzákonit jakýsi "kodex veřejného vystupování" vysokých státních představitelů. Stačila by větička: prezident republiky je nestranný a důstojně reprezentuje svůj stát a všechny jeho občany...

2 7
možnosti
KT

Proč vám to vadí? V kavárně se, kromě jiných, odpradávna scházeli intelektuálové. To že se v našem národě Gottwaldových pohrobků intelektuál považuje za nadávku, je jen vizitka naší pokroucené společnosti. Ve většině civilizovaných zemích si svých intelektuálů váží.

3 0
možnosti
JR

Kxdyby vyhráli drahošovci, tak zemana snad zničí . uspořídaly by happeningy s házením kamenů a vajec po něm, nenávistně by něm lůzovitě řvaly, atd..že se umí chovat jako nejhorší dobytek ukázalo jejich házení vajec a kamenů a sprosté a nenávistné řvaní při pietníma ktu na Albertově, kde byli i cizí prezidenti a kde to schytal i německý prezident, i když to bylo mířeno na zemana

11 3
možnosti
BM

A co výrok čerstvě zvolené hlavy státu aby jeho oponenti drželi ústa... To není nenávistné? Kdyby mi to někdo řekl do očí tak dostane.... Takže v současné době to vajíčko (nikoli kámen!!!!) by si zasloužil...

1 0
možnosti
JK

J69i74ř54í 36K31ý94r97a

31. 1. 2018 20:45

Slaboduchý článek, slabá čeština (Zemanovy voliči)............R^

3 0
možnosti
MV

Za hrubku se omlouvám. Za obsah než. Je jasné, že ne všichni s mymy nazory souhlasí. Diky ale za upozornění na chybu v textu.

2 1
možnosti