Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vzpomínám, jak jsem se potila při přípravě na koupi kávy v USA ............... celkem vše probíhalo hladce až na - mléko. Vůbec mě nenapadlo, že "creamer" je mléko do kafe, nikoliv "milk", A jelikož jsem slovo "creamer" rychle vyslovené prostě nerozluštila, tak jsem to americký kafe měla bez. Později už jsem věděla co a jak. No:-) už je to taky pár let, chtělo by to znovu vyzkoušet.

0 0
možnosti
PK

To mě se jednou něco takhle přihodilo v mekáči nebo něčem podobným. A taky to bylo někde na Floridě. Když jsem se moc dlouho přehraboval v peněžence, protože se v těch jejich fufníkách nevyznám, ta se mě mladá černoška zeptala, jestli jsem z nějakého jiného státu. Když jsem odpověděl, že jsem z Československa (z České Republiky zásadně neříkám, to je předem ztracený), tak se tvářila, jako že to zná. Ale když se zeptala, kde to je, a já odpověděl, že v Evropě, tak se zatvářila poněkud zmateně. Vypadala, že slovo Evropa slyší poprvé v životě. Nejspíš si myslela, že Československo je někde daleko, ale pořád ve státech :-)

0 0
možnosti
JR

J69a27r27a 30R36a18n97k

25. 11. 2014 20:28

Tak to se mi jeste nestalo a zji na tomto kon. uz nejakych par let, ale asi zalezi na tom, kde se pohybujete, zrejme by Vas v Chanove take prekvapili.

0 0
možnosti
Foto

Jo jo..krutá zima:) Není divu, že v Čechách prší, když si všechen sníh prej letos zabrala Emerika :)

0 0
možnosti
RE

Taky mám vždy předem připravenou větu...pokud udělají, co žádám, vypadalo by to ,jako že jsem domácí. To oni ale neudělají, neboť jsou zpravidla komunikativnější než u nás. Pak zbývá už jen obligátní ,,Sorry, but my English is not so good.":-)

1 0
možnosti
ZS

R^Znám a jsem na tom podobně... dokonce na toto téma mám v sešitě od léta napsaný blog (psala jsem ho na pláži). Pro změnu z Francie.;-)

2 0
možnosti
FF

Tak tohle je můj problém....přečíst by jakž takž šlo, pochopit je u mě už tak děsně přes čáru, ale slyšet to?...to můžu donekonečna říkat naučenou frázi,"You can say it again more slowly, pleas?", pak už stejně následuje jediný příběh, který v této fázi znám....nekonečný:-)

2 0
možnosti
JR

J31a63r42a 11R59a96n28k

19. 11. 2014 20:00

Kanadska anglictina je velice srozumitelna, takze mi nedelala potiz ani po nekolika semestrech ve Svycarsku, akorat jsem chrochtala, jako svycarske chuecherchaestli (kredenc=Kuechenkasten), ale takova Dolly Parton a Southern comfort mi na zacatku take cvicil usi:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak tam, Marku - túristo nezmrzněte;-D...právě popíjím "latté", takže inspirativní blogR^...a příště, si vemte aspoň punčocháče.

2 0
možnosti
JR

J14a50r92a 13R60a79n68k

19. 11. 2014 20:01

nee, long Johns!!

1 0
možnosti

Marku, jste fakt borec. Na blog se vždycky moc těším. Včera, když ukazovali v tv Floridu, hned jsem si na Vás vzpomněla. To je pěkný převoz, to počasí.

Nenapsal jste, jak chutnalo to latte. Jestli jste měl "The Best milk".:-)))

2 0
možnosti
PZ

Ziima je 5 stupnu Celcia takovou uz jsme tady nemeli dlouho.:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte ji tam Marku ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,01
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik