Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby ČSSD neměla v programu takové nesmysly jako jsou církevní restituce a zvyšování daní, vláda by už dávno byla domluvena. Zaplat pámbu, jedna strana nesouhlasí s jedním nesmyslem a druhá strana s druhým nesmyslem. Takže budou předčasné volby. Sobotka se směje předčasně...To Sobotka nevěděl před volbami, že kvůli restitucím se musí napřed domluvit s církví? A ne s jedinou, ale všemi asi třiceti?!?

1 1
možnosti

Politik je zaměstnání jako každé jiné a velmi náročné a často nevděčné, pokud se řádně vykonává. To, že jsou u nás politici "od plínek" je do značné míry tím, že se po r.1989 začínalo často od nuly. Politikem nemusí být politilog. Pokud jím je, tak také může v ní pracovat od promoce a nemusí být nejdříve miliardářem, aby mohl do ní vstoupit. Podle mne ani Sobotka ani Hašek nejsou politici extratřídy, ale nazývat je šmudly považuji za dost laciné. Nezlobte se, ale i úroveň Vašeho článku je také dost "šmudlovská".

1 0
možnosti
Foto

Není důležité, že dělal pan Sobotka schodky. Důležité je, že Kalousek dělal ještě větší a dostal za to metál nejlepšího ministra financí. Překoná-li tedy pan Sobotka Kalouskův schodek 200 miliard, bude nejlepším minstrem tentokrát zase on R^

2 2
možnosti

Pane Macek, oba sice dělali dluhy, ale je velký rozdíl, je-li to v krizi s vysokou nezaměstnaností nebo v konjunktuře, kde je hodně zakázek a malá nezaměstnanost, kdy se vybere hodně daní!!!

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

ČSSD je v pasti, má špatný volební výsledek a koaliční partneři jsou příliš silní. Maji vládní odpovědnost, ale malou možnost prosadit výrazně svou politiku. Sobotkovo slabé vedeni situaci způsobilo. Vlada ma před sebou radu klíčových rozhodnutí, která nemají populární řešení. ČSSD bude nadále nestabilní a dá se předpokládat, ze volby budou před řádným termínem. V příštích volbách to ČSSD schytá..

2 0
možnosti

.........přání otcem myšlenky.......nebo další Sibyla ?........:-P:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 712x
nenapravitelný optimista