Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to výstižné a přitom vtipné. Přečetl jsem si i některé další texty a líbí se mně Vaše uvažování při hledání konkrétního řešení. Proto nechápu, jak málo čtenářů takový přístup ohodnotí karmou. Asi se lidem nechce příliš přemýšlet. Chci tedy věřít, že na psaní nezanevřete.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, myslím, že ještě sem tam něco napíši. Karmu beru jenom jako něco navíc. Co oceňuji je, že prozatím byly veškeré diskuze vedeny korektně, a to i od čtenářů s opačným názorem.

0 0
možnosti

více peněz do školství = nedáme tam ani korunu, maximálně vyhlásíme nějakou akci Internet do škol pro naše business přátele, ale na plakátu to vypadá tak hezky....

3 0
možnosti

Tak jsem si přečetl, že ve své vizitce o sobě tvrdíte, že jste nenapravitelný optimista.

0 0
možnosti
Foto

Ano, já prostě věřím tomu, že se postupně budeme mít lépe a lépe (v dlouhodobém horizontu), byť to nejde tak rychle, jak by mohlo.

1 0
možnosti

R^ To je ono! To občané vědí, přesto někteří nepochopí a společně s těmi co pokrytecky chápou přeslazenou oranžádu stále chlemtají.

2 1
možnosti

Je to tady pořád dokola -laissez faire, svobodní a nefunguje to. Tak třeba poplatky na vejšce - záleží na jaké, na konkrétních podmínkách - jinak jsou to kecy.  Vysokoškolské studium i bez školného je na naše chudší poměry dost drahé, nedej bože když má rodina dva VŠ. Jen bych uvedl, že v minulosti demonstrovali brněnští dělníci za to aby v Brně byly řádné VŠ, protože si uvědomovali důležitost vzdělánosti i pro práci dělníka.

2 2
možnosti

J48a15n 93H49l12e94d29í59k

19. 10. 2013 22:56

p. Kuchto, potvrzuji vaše slova, čs bohatá republika hradí 36.000 Slovákům zdarma čs vysoké školy včetně vysokých stipendií, což krát minimál 180.000 Kč za 1 rok činí skoro 7 miliard a zcela jako třešnička na zkaženém dortu--po absolutoriu se většina hledí nasáčkovat do teplého fotelu v jakékoli pražské kanceláři ! Jsme holt grandi !

6 1
možnosti
Foto

P79e47t14r 35U92g14r80i98n

19. 10. 2013 21:27

Slibem nezarmoutíš! ... A ti bohatí to platit stejně nebudou, protože jsou bohatí. Tohle vždycky platila střední třída a nejchudší ... :-)

7 0
možnosti

.. apod tím vším bude drobným písmem...že strana neručí z to..,když předvolbní sliby budou zasazeny do nereálného ekonomického rámce......:-P

8 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 712x
nenapravitelný optimista