Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nechápu, podle čeho se mají občané rozhodovat.. Ale tady jde o to , že zrušením se ušetří tuším 10 ml, ale ..ale co bude s ušetřenými penězi. Obvod Polabiny. Obávám se , že o peníze na provoz budou rozhodovat na radnici, která má k Polabinám daleko ( potečou na hokej, dotovat provoz bazenu, Tyršovi sady) a na údržbu se nedostane. Polabiny mají opravené vozovky, sekání trávy,v pořádku dět.hřiště,ošetřené stromy na starém Labi atd., spokojenost. Zkrátka, ušetří se , ale proděláme na vybavenosti Totéž platí o Dukle, kde jsou spokojeni. Možná, že se pletu, možná, že ne, ale nevím, podle čeho rozhodovat. Zítra je veřejné slyšení.

0 0
možnosti

a ještě důležitý dodatek, místní vedení nesválí stavbu např autoservisu s bazarem, nebo podobný projekt, kdežto lidi z radnice klidně. A to jsou nevratné procesy. Ale bez informací těžké úvahy

0 0
možnosti

Netuším v čem to přinese výhodu při rozdělení, nebo alespon nevýhodu...?

0 0
možnosti
Foto

To je jasné, že logicky je třeba říci politikům NE.   Financování čehokoli z daní,  je vždy špatné.

0 0
možnosti

Takže byste úplně zrušil samosprávu? Neříkám, že v Pardubicích by nemohli mít méně Městských obvodů, to je opravdu na nich. Ale z Vašeho příspěvku vyplývá, že když je financování čehokoliv z daní špatné, tak byste musel zrušit doslova všechny samosprávné úřady.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 712x
nenapravitelný optimista